“Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

22 november 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Martine Scholtz-Romijn

Mijn naam is Martine Scholtz-Romijn, ik ben 40 jaar en ik zou mezelf omschrijven als vriendelijk, spontaan en leergierig.

Als office assistent bij Hencon B.V. in Ulft kwam die leergierigheid al goed van pas. Ik heb voor meerdere afdelingen gewerkt en daardoor al veel geleerd. Vorig jaar kwam er echter een heel mooi aanbod van mijn werkgever: ik mocht een opleiding gaan volgen tot Medewerker Personeelszaken. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Met deze opleiding kan ik dan meer voor de afdeling HR aan het werk.

De opleiding bestond uit twee modules; Personeel, Organisatie en Communicatie (POC) en Basiskennis Loonadministratie (BKL®). Deze laatste module bestond uit de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid en Loonheffingen. Ik heb de opleiding gevolgd bij DOC in Doetinchem in de avonduren.
Het was even wennen om weer naar school te gaan en ook het leren moest ik wel weer even ‘leren’. Maar het was een zeer leuke en interessante opleiding, die ik met een acht en twee negens heb afgerond!

Naast dat het me veel kennis heeft opgeleverd, heeft het me ook meer zelfvertrouwen gegeven. Het is me gelukt om naast een uitdagende fulltime baan een opleiding te volgen en met goed resultaat af te ronden en daar ben ik best trots op.

Ik zal ook zeker niet uitsluiten dat ik in de toekomst nog meer ga studeren. Tenslotte ben je nooit te oud om te leren!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!