Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

Mijn naam is Oksana Zviahintseva. Anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Oekraïne naar Nederland gekomen.

In Oekraïne was ik meer dan 15 jaar lang een succesvolle accountant. Boekhouden is mijn favoriete bezigheid en ik geniet van mijn werk.

Bij mijn aankomst in Nederland gaf ik niet op, maar stelde ik mezelf een doel: accountant worden in Nederland. Ik ben meteen begonnen met het leren van Nederlands, en de belangrijkste stap was het volgen van boekhoudcursussen bij de Nederlandse Business School.

Hoewel het moeilijk is om alles opnieuw te beginnen, is het tegelijkertijd spannend om jezelf een doel te stellen en ernaar toe te werken. Ik ben geslaagd voor het examen bij de Associatie voor Examinering en behaalde een cijfer van 9,5. Hier ben ik trots op, en het motiveert me om verder te gaan en niet op te geven.

Ik wil de NBS bedanken voor hun hulp bij de voorbereiding op het examen, en ook de Associatie voor Examinering bedanken voor de goede organisatie ervan. Ik ben nu 2 stappen dichter bij mijn doel, en dat maakt me blij.

Ik wens alle kandidaten succes bij het examen en vertrouwen in zichzelf. Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!