Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

Mijn naam is Oksana Zviahintseva. Anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Oekraïne naar Nederland gekomen.

In Oekraïne was ik meer dan 15 jaar lang een succesvolle accountant. Boekhouden is mijn favoriete bezigheid en ik geniet van mijn werk.

Bij mijn aankomst in Nederland gaf ik niet op, maar stelde ik mezelf een doel: accountant worden in Nederland. Ik ben meteen begonnen met het leren van Nederlands, en de belangrijkste stap was het volgen van boekhoudcursussen bij de Nederlandse Business School.

Hoewel het moeilijk is om alles opnieuw te beginnen, is het tegelijkertijd spannend om jezelf een doel te stellen en ernaar toe te werken. Ik ben geslaagd voor het examen bij de Associatie voor Examinering en behaalde een cijfer van 9,5. Hier ben ik trots op, en het motiveert me om verder te gaan en niet op te geven.

Ik wil de NBS bedanken voor hun hulp bij de voorbereiding op het examen, en ook de Associatie voor Examinering bedanken voor de goede organisatie ervan. Ik ben nu 2 stappen dichter bij mijn doel, en dat maakt me blij.

Ik wens alle kandidaten succes bij het examen en vertrouwen in zichzelf. Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!