“Nieuwe kennis direct in de praktijk brengen!”

22 juni 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Odielle Hoen

Mijn naam is Odielle, ik ben 23 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben Recruitment Consultant en dit werk doe ik met ontzettend veel plezier. Ik kan mijn liefde voor mensen en mijn commerciële kant perfect combineren.

Doordat ik al op jonge leeftijd begon met fulltime werken en door een ziekteperiode, heb ik nooit een hbo-studie kunnen starten/afronden. Maar in de tijd waarin wij leven moet je je helaas bewijzen met een papiertje. Ondanks dat ik het daar niet mee eens ben, ben ik toch via NTI gestart met de opleiding NEMAS® Middle Management.

Ik heb management altijd als mijn ambitie gezien en inmiddels was ik teamleider van een shop-in-shop in een groot warenhuis. Dus alle kennis die ik opdeed, kon ik direct in de praktijk brengen.

Ik keek er enorm naar uit om over dit brede vak te leren en dit is ook goed gelukt. Trots dat ik mijn diploma heb behaald, het was een uitdaging naast een 40-urige werkweek, maar het is mij gelukt.

Inmiddels ben ik begonnen als recruiter, waarbij ik nog steeds de HR-facetten die ik tijdens mijn studie heb geleerd kan inzetten. Al met al de perfect keuze qua opleiding, omdat je van alles mee krijgt. Ik wil graag groeien in deze branche en zie mijzelf over 5 jaar als teamleider binnen mijn bedrijf of trainingen geven, afhankelijk van hoe mijn loopbaan eruit gaat zien!

Ik wens andere studenten veel succes in het kiezen van een opleiding, het kan erg lastig zijn. Laat je zeker niet tegenhouden als je fulltime werkt. Als je er echt voor wilt gaan, lukt alles je!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!