“Nieuwe studie goed voor mijn zelfontwikkeling!”

25 mei 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Yulia Indenko

Ik ben Yulia Indenko (36) en ik werk als secretaresse bij accountantskantoor Nalog.nl in Nieuwegein. Ik zou mezelf willen omschrijven als vastberaden, doelbewust en een beetje avontuurlijk. Ik was namelijk een grote deel van mijn leven journalist en daarna maakte ik een grote stap naar een totaal andere discipline. Ik begon in 2019 de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij de opleider Ed van Hoolwerff om te kijken of het interessant voor me was.

Na deze eerste module besefte ik dat dit helemaal bij me past en ging ik daarmee door. Inmiddels heb ik mijn Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) behaald en nu ben ik bezig met Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Was het een grote uitdaging voor me? Jazeker! Bijna alles was nieuw voor me; vaak moest ik veel tijd besteden aan moeilijke vragen. En ik wist ook niet of ik goed met cijfers kon omgaan, omdat ik daar geen ervaring mee had. Inmiddels zijn alle twijfels weg. Deze nieuwe studie is goed voor mijn zelfontwikkeling.

Wat mij echt motiveert om door te gaan, zijn de nieuwe dingen en veranderingen in mijn leven. Ondanks dat ik niet als een boekhouder werk, gebruik ik mijn boekhoudkundige kennis wel vaak. Af en toe kijk ik terug naar mijn verleden en vergelijk ik het met nu. Dan zie ik van mezelf hoe ik vooruit gegaan ben.

Ik wens alle mensen die deze studie volgen veel succes.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!