"Ontdekkingstocht naar opleiding die het beste bij je aansluit”

11 februari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Zaneta Boterkooper

Ik ben Zaneta Boterkooper en ik woon samen met mijn verloofde en ons zoontje in Arnhem. Ik werk met veel plezier als administratief medewerker voor een transportbedrijf.

Toen ik vorig jaar de kans kreeg om gebruik te maken van de subsidie voor een opleiding via Sectorinstituut, wist ik vrijwel meteen wat ik wilde gaan volgen: de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)). Bij mijn vorige werkgever was ik namelijk onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van salarissen. Helaas ging het bedrijf kort daarna failliet.

Omdat ik fulltime werk, ging mijn voorkeur naar een opleider die les gaf op zaterdag. Zo kwam ik terecht bij IPD in Utrecht. Ik vond de lesstof prettig. Ik vond het leuk om uiteindelijk mijn eigen salarisstrook te begrijpen, te weten wat en waarom je bepaalde regels gebruikt. De kennis van wet en regelingen is niet alleen leuk, maar ook praktisch. De grootste uitdaging was om mijn werk, privé en school met elkaar te combineren. Maar ik had een doel voor ogen. De keuze om mijn examens bij de Associatie te doen, was een doordachte keuze. Ik wilde een erkend diploma.

Ik moest drie examen doen:

 • Loonheffingen niveau 4
 • Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4
 • Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 4

Ik ben super trots dat ik mijn diploma kon behalen. Mijn grote droom is om als salarisadministrateur aan de slag te gaan, zodat ik mijn kennis in de praktijk kan uitoefenen. Ik wens iedereen plezier in hun ontdekkingstocht naar de opleiding die het beste bij hen aansluit.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!