"PDB®, een aanrader voor iedereen"

10 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Rocco van Vreumingen

Mijn naam is Rocco van Vreumingen. Mijn oorspronkelijke studierichting is wiskunde (stochastiek), waar ik ook werk in zoek. De reden dat ik het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) wilde doen, is dat ik meer inzicht wilde hebben in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen. Om deze manier mijn algemene kennis te verbreden.

De opleiding viel me erg mee. Het ging allemaal makkelijk en vlot. In een maand tijd heb ik het certificaat voor Bedrijfsadministratie niveau 4, Kostencalculatie niveau 4 en Financiering niveau 4 afgerond en zo mijn PDB® behaald. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die dit diploma wil behalen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!