"PDB®, een aanrader voor iedereen"

10 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Rocco van Vreumingen

Mijn naam is Rocco van Vreumingen. Mijn oorspronkelijke studierichting is wiskunde (stochastiek), waar ik ook werk in zoek. De reden dat ik het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) wilde doen, is dat ik meer inzicht wilde hebben in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen. Om deze manier mijn algemene kennis te verbreden.

De opleiding viel me erg mee. Het ging allemaal makkelijk en vlot. In een maand tijd heb ik het certificaat voor Bedrijfsadministratie niveau 4, Kostencalculatie niveau 4 en Financiering niveau 4 afgerond en zo mijn PDB® behaald. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die dit diploma wil behalen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!