"PDL behalen was een goede boost voor mijn zelfvertrouwen"

10 november 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Atze Bart van Westrene

Mijn naam is Atze Bart van Westrene. Ik ben 31 jaar oud en werk op de salarisadministratie van het UMC Utrecht. Ik zou mezelf omschrijven als leergierig, enthousiast en ambitieus. In overleg met mijn leidinggevende heb ik in maart 2020 de stap gezet om de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL®) te beginnen en de drie bijbehorende modules te gaan volgen.

Het meest spannende aan deze stap vond ik dat er heel veel nieuwe materie op me af zou komen waar ik niet veel kaas van gegeten had. Het was ook een grote uitdaging om al deze materie in een vrij korte tijd (in totaal 8 maanden) tot me te nemen en alle examens te behalen. Nu dat is gelukt, motiveert het mij om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en nog waardevoller te zijn voor de afdeling. Als het ware mijn collega’s te laten merken dat ik gekwalificeerd ben.

Het geeft ook een goede boost voor mijn zelfvertrouwen! Ik ben er trots op dat ik het diploma behaald heb en de toch soms wel moeilijk stof bestudeerd heb en kon toepassen in oefen- en of examenopdrachten. In het algemeen ben ik goed in het bestuderen en herhalen van de lesstof, een planning maken voor mezelf en het uitleggen van wet- en regelgeving wat ook regelmatig terugkwam bij het volgen van de modules.

Mijn droom is dat ik doorga in deze branche en nog meer mag leren over het vak loonadministratie. Ik sluit niet uit dat ik ook Vakopleiding Payroll Services (VPS@ de vervolgstudie van PDL) wil gaan volgen, omdat dit naadloos aansluit bij de afdeling waar ik werkzaam ben.

Wat ik anderen toewens is heel veel (leer)plezier, ontwikkeling en succes met de studie!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!