"PDL, een nuttige aanvulling op mijn kennis uit de praktijk"

11 januari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Barbara Schijns

Mijn naam is Barbara Schijns. Ik ben 53 jaar en werk bij Axell Logistics als HR Administrator. Ontwikkeling en groei van de organisatie, mezelf en anderen om mij heen is een onderwerp dat altijd terugkomt in mijn functies en in mij als mens.

Na mijn indiensttreding ongeveer 2 jaar geleden ben ik gestart met voornamelijk HR administratieve werkzaamheden met de bedoeling dit snel uit te breiden met de salarisadministratie.

Op verzoek van Axell Logistics ben ik de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) gaan volgen. Uiteraard heb ik deze mogelijkheid tot uitbreiding van mijn kennis met veel plezier geaccepteerd.

Ik ben trots op mezelf dat ik, naast mijn werk en een gezin, alle modules succesvol (3x een 8!) heb mogen afronden in ongeveer 1 ½ jaar. En nu heb ik mijn diploma in handen!

Wat ik anderen toewens: je bent nooit te oud om nog iets nieuws te leren. Als je gemotiveerd bent en nog iets wilt bereiken, dan is er veel mogelijk.
Ik heb het heel erg waardevol gevonden om nieuwe theorie te leren en deze direct in de praktijk te kunnen toepassen. Het geeft je een positieve dosis zelfvertrouwen.

Dus als je nog twijfelt om aan een studie te gaan beginnen: Doen!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!