"PDL® gaf me een bredere kijk op mijn huidige vak"

8 juni 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Yvo van der Vis

Mijn naam is Yvo van der Vis en ik werk al jaren als pensioenprofessional. Ondanks dat ik in mijn beroep al vaak moet bijblijven via permanente educatie, blijf ik nieuwsgierig. Door die nieuwsgierigheid had ik al eens gelezen over de opleiding PDL® en raakte ik verder geïnteresseerd. Vakinhoudelijk gezien leer je veel over fiscaliteit en sociale zekerheid, maar ook de organisatie en communicatie rondom personeel. In mijn ogen heeft de inhoud dus uiteindelijk te maken met alles rondom het inkomen voor mensen.

Dat gaf me het gevoel dat de loonadministrateur/adviseur relevant werk doet en motiveerde mij om PDL® te gaan doen. Daarnaast zie ik dat er bij werkgevers behoefte is aan mensen met dit diploma wat natuurlijk ook helpt.

Ik heb de drie modules binnen 8 maanden gehaald met een 7, 8 en een 9. Deze opleiding heeft me ook een bredere kijk gegeven op mijn huidige vak, het is een mooie aanvulling. En misschien wel het begin van een nieuwe afslag in mijn loopbaan!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!