“Praktijkdiploma Loonadministratie: een onverwacht succesvolle stap!”

6 december 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog salarisprofessional Peter de Leeuw

Ik ben Peter de Leeuw, 46 jaar en woon in Wilnis met mijn vrouw en vier kinderen. Ik heb lang gewerkt in de non-profit sector in een financiële functie, maar in 2016 kwam daar een einde aan door een reorganisatie. Vanaf die tijd ben ik op diverse plekken actief geweest tot ik vorig jaar terechtkwam bij mijn huidige werkgever.

Spoedig kwam de vraag of ik de studie Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) wilde gaan doen, omdat de salarisverwerking bij mijn functie hoort. Een nieuwe wereld voor mij en na enig nadenken besloot ik begin 2021 te starten.

Eén avond in de week en op zaterdag heb ik thuis de studie gedaan. En ik ontdekte, al kostte het best veel energie, dat ik het veel leuker vond dan ik gedacht had. Op 8 oktober jl. heb ik mijn laatste examen gedaan. Omdat ik alle drie de onderdelen in één keer behaalde, mocht ik direct mijn diploma in ontvangst nemen. Blij en best een beetje trots, want het viel echt niet altijd mee om de discipline te hebben.

Ik ben blij met deze stap en zie uit naar de volgende stap in de wereld van de salarissen. Ik had veel eerder een studie moeten doen, dus ik daag alle lezers uit om na te denken over wat jij wil en kan leren. Zullen we samen op ontdekkingstocht gaan?

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!