Stap voor stap vooruit, want elke stap telt.

Mijn naam is Malgorzata Sykurska en ik wil graag mijn verhaal delen. Oorspronkelijk kom ik uit Polen en woon inmiddels al ruim 10 jaar in Nederland.

Mijn droom was altijd al om boekhouding en administratie te studeren. Zelfs toen ik nog in Polen woonde. Daar werkte ik namelijk al als administratief medewerkster op een school. In Nederland deed ik tot nu toe alleen vrijwilligerswerk dat enigszins gerelateerd was aan het administratieve vakgebied.

Eerlijk gezegd, dacht ik in eerste instantie dat een boekhoudcursus te moeilijk voor mij zou zijn. Ik was immers al jaren niet meer naar school geweest. Voordat ik deze stap deed, besloot ik me eerst goed voor te bereiden. Ik dook in nieuwe en oude studiemethoden. Daardoor ontdekte hoe ik efficiënter kon leren en me beter kon concentreren om tot betere studieresultaten te komen.

Het resultaat mag er zijn! Ik ben geslaagd voor mijn examen Basiskennis Boekhouden (BKB®). Maar mijn groei stopt hier niet. Op dit moment ben ik gestart met de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) bij De Laatkenniscentrum in Eindhoven, en ik ga binnenkort examen doen bij de Associatie voor Examinering. Het zijn belangrijke stappen voor mij en mijn toekomst!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    22 april 2024

    Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

    Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    8 april 2024

    Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

    Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

  • Kandidaat

    25 maart 2024

    Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

    Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!