“Studeren ging me goed af omdat ik de stof super interessant vind!”

27 juli 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Romy Bosman over PDL®

De afgelopen jaren heb ik bij een verzekeringskantoor gewerkt op de afdeling Inkomensverzekeringen. Al enige tijd overwoog ik de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) te gaan volgen bij de opleider NCOI. Waarom? Ik zag dagelijks verschillende loonstroken voorbijkomen en wilde graag meer weten over het systeem op en achter de loonstrook. Daarnaast is het ook super interessant om te begrijpen wat er op je eigen loonstrook staat. Wat ik vooral heb geleerd is dat er heel wat gebeurt voordat je dat nettobedrag op je rekening ziet verschijnen.

Het was super fijn dat alle examens door konden gaan op de Lamark-locaties tijdens de lockdown. Op de examenlocaties werd alles zo gefaciliteerd dat er voldoende afstand gehouden kon worden. De examens heb ik in één keer gehaald en daar ben ik dan ook heel erg blij mee! Daar ik vroeger niet zo’n studiebol was, ging het me nu goed af omdat ik de stof gewoon super interessant vind!

De functie van salarisadministrateur wordt door het UWV gezien als een kansrijk beroep en deze kans grijp ik dan ook graag aan. Per 1 juli treed ik in dienst bij JEX.nl als salarisadministrateur. Hier mag ik mijn kennis toepassen in de praktijk en hopelijk nog heel veel leren. Ik hoop zeker verder te gaan met de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) voor nog meer verdieping, want uitgeleerd ben ik nog lang niet!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!