"Uit je comfortzone komen "

29 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Anneke Rozema

Ik omschrijf mezelf als een vrouw die zoekt naar uitdagingen en hier ook volledig voor gaat. Iemand die niet zomaar opgeeft, maar zich volledig focust op haar doel en dat uiteindelijk ook haalt.

Ik ben Anneke Rozema, 49 jaar en moeder van drie kinderen. Mijn recente nieuwe uitdaging: na 12,5 jaar gewerkt te hebben bij een familiebedrijf, heb ik kortgeleden een belangrijke stap gemaakt met een nieuwe baan, nieuwe collega’s en nieuwe werkzaamheden. Door de leeftijd en de kinderen die uit huis vliegen, ga je anders denken en zeg je tegen jezelf: “als ik het nu niet doe, dan komt het er niet meer van.”

Ik had  behoefte om nieuwe dingen te leren, en dat is ook de reden dat ik de studie Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) opgepakt heb. Een studie die je binnen elk bedrijf in de praktijk kunt brengen omdat hij veelzijdig is.

Ik ben trots op mijn man en kinderen, die mij hierin erg steunen en wat mij extra motiveert. Hele grote dromen heb ik niet. Wat voor mij belangrijk is: dat ik blij ben met wat ik doe en dat mijn gezin gelukkig en gezond is.

Per januari 2021 start ik met Vakopleiding Payroll Services (VPS ®) omdat ik het afgelopen jaar heb ontdekt dat ik van leren heel erg blij word. Het geeft een stuk voldoening en kennis vergaren is nooit verkeerd. Voor een ieder die nog aan het studeren is: ga ervoor en ga niet bij de pakken neerzitten als het even niet lukt. Mijn motto: als je echt wat wilt, lukt het uiteindelijk. Ga ervoor!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  15 juli 2024

  Aan alle kandidaten wil ik zeggen: ga ervoor!

  Hanna Cherevash over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

 • Kandidaat

  2 juli 2024

  Met mijn opleiding PDL® sta ik nog dichter bij de klant

  Armanda Kolk over de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!