"Uit je comfortzone komen "

29 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Anneke Rozema

Ik omschrijf mezelf als een vrouw die zoekt naar uitdagingen en hier ook volledig voor gaat. Iemand die niet zomaar opgeeft, maar zich volledig focust op haar doel en dat uiteindelijk ook haalt.

Ik ben Anneke Rozema, 49 jaar en moeder van drie kinderen. Mijn recente nieuwe uitdaging: na 12,5 jaar gewerkt te hebben bij een familiebedrijf, heb ik kortgeleden een belangrijke stap gemaakt met een nieuwe baan, nieuwe collega’s en nieuwe werkzaamheden. Door de leeftijd en de kinderen die uit huis vliegen, ga je anders denken en zeg je tegen jezelf: “als ik het nu niet doe, dan komt het er niet meer van.”

Ik had  behoefte om nieuwe dingen te leren, en dat is ook de reden dat ik de studie Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) opgepakt heb. Een studie die je binnen elk bedrijf in de praktijk kunt brengen omdat hij veelzijdig is.

Ik ben trots op mijn man en kinderen, die mij hierin erg steunen en wat mij extra motiveert. Hele grote dromen heb ik niet. Wat voor mij belangrijk is: dat ik blij ben met wat ik doe en dat mijn gezin gelukkig en gezond is.

Per januari 2021 start ik met Vakopleiding Payroll Services (VPS ®) omdat ik het afgelopen jaar heb ontdekt dat ik van leren heel erg blij word. Het geeft een stuk voldoening en kennis vergaren is nooit verkeerd. Voor een ieder die nog aan het studeren is: ga ervoor en ga niet bij de pakken neerzitten als het even niet lukt. Mijn motto: als je echt wat wilt, lukt het uiteindelijk. Ga ervoor!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!