“Verder ontwikkelen door veranderingen in arbeidsmarkt”

20 februari 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Wouter Pieters

Na werkzaam te zijn geweest in de commerciële sector, heb ik in 2012 het roer omgegooid en de overstap gemaakt naar de (semi) overheid. Eerst voor UWV, waar ik mij bezighield met de toekenning van WW- en WAO-uitkeringen. Vanaf 2018 werk ik voor Douane Nederland – regio Eindhoven.

De vele veranderingen op de arbeidsmarkt en in het bijzonder de administratieve processen, zijn voor mij aanleiding om mij verder te ontwikkelen, met als uiteindelijk doel het behalen van een hbo-diploma. Mijn interesse in de totstandkoming van beleid en mijn vermogen om te plannen en organiseren, vormen de basis voor het starten met de opleiding Nemas® Middle Management.

De opleiding volg ik via een maatwerktraject bij De Laat Kenniscentrum in Eindhoven. Door het totaalpakket aan diensten voor een levenlangleren zijn zij niet alleen mijn opleider, maar ook regelmatig sparringpartner. Mijn docent Gilbert de Laat weet met enthousiasme, humor en de vele praktijkvoorbeelden, lesstof over te brengen.

Door de uitstekende faciliteiten van de douane en De Laat Kenniscentrum blijf ik ondanks mijn lichamelijke beperkingen (ik ben rolstoel gebonden en energetisch beperkt) in staat mijn kennis en kunde op peil te houden.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!