“Voor nu even rust, maar ik weet zeker dat ik in de nabije toekomst weer ga starten met een cursus of opleiding.”

21 februari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Chantal Broeze over over Moderne Bedrijfsadministratie

Mijn naam is Chantal Broeze en ik omschrijf mijzelf als ondernemend. In 2007 ben ik gestart met mijn eigen administratiekantoor. Daarvoor wilde ik ook het diploma Moderne bedrijfsadministratie behalen. Sinds de start van mijn eigen bedrijf heb ik eigenlijk altijd voldoende opdrachtgevers gehad en ik vind het werk dan ook nog steeds uitdagend en leuk.

Van elke opdrachtgever is de administratie toch steeds weer iets anders: met/zonder personeel, met/zonder voorraadadministraties, met/zonder projectadministratie, etc. Mijn opdrachtgevers zitten ook in heel verschillende branches, zoals installatietechniek, detailhandel (kledingwinkels), (kleding)groothandel en advocatuur. Mijn werk is daardoor erg divers én erg uitdagend.

Ik heb naast mijn werk vaak cursussen en opleidingen gedaan in de avonduren, omdat ik het belangrijk vind om me te blijven ontwikkelen. Eens in de paar jaar begint het ook altijd weer te kriebelen, als ik geen opleiding of cursus volg. De opleiding MBA heb ik deels als zelfstudie en deels met scholing gedaan.

Met name de module Belastingwetgeving vond ik erg lastig, de module Bedrijfsadministratie was voor mij bekend terrein en om die reden heb ik die zelfstandig thuis gedaan. Afgelopen jaar heb ik het gehele traject met goed gevolg afgelegd en nu ben ik de trotse bezitster van het diploma Moderne Bedrijfsadministratie.

Voor nu even rust, maar ik weet zeker dat ik in de nabije toekomst weer ga starten met een cursus of opleiding.

Mijn moto is:
“Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken!”

– Confucius – 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!