"Wanneer je je blijft ontwikkelen, word je een steeds betere versie van jezelf"

10 mei 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wil Bodijn over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Wil Bodijn en ik omschrijf mijzelf als een creatieve duizendpoot. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en blijven groeien. Het meest spannende aan deze stap was het vinden van de juiste balans tussen werk en privé en de tijd die nodig is voor het volgen van een cursus.  

Ik ben in november 2021 begonnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) die ik gevolgd heb bij Fabius Opleidingen. Wat mij heeft gemotiveerd om de opleiding succesvol af te ronden is mijzelf iets nieuws gunnen en studeren heb ik altijd leuk gevonden om te doen.  

Ik ben super trots op het feit dat ik naast een drukke baan en druk leven de opleiding met succes hebt afgerond met een examen bij de Associatie voor Examinering. De meest waardevolle ontdekking die ik heb gedaan over mijzelf is toch wel mijn discipline. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er 100 procent voor! Mijn droom is dat ik mijzelf vooral kan uitdagen in het leven en kan blijven groeien! 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  27 november 2023

  Drie Associatiediploma’s later en ik ben klaar om elke dag te doen wat ik leuk vind.

  Nancy Reedijk over haar drie behaalde Associatiediploma’s

 • Kandidaat

  20 november 2023

  Stap voor stap vooruit, want elke stap telt.

  Malgorzata Sykurska over BKB®

 • Kandidaat

  13 november 2023

  Van logistiek naar finance: mijn reis van verandering en groei.

  Dirk Jan over PDB® en MBA-diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!