"Wanneer je je blijft ontwikkelen, word je een steeds betere versie van jezelf"

10 mei 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wil Bodijn over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Wil Bodijn en ik omschrijf mijzelf als een creatieve duizendpoot. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en blijven groeien. Het meest spannende aan deze stap was het vinden van de juiste balans tussen werk en privé en de tijd die nodig is voor het volgen van een cursus.  

Ik ben in november 2021 begonnen met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) die ik gevolgd heb bij Fabius Opleidingen. Wat mij heeft gemotiveerd om de opleiding succesvol af te ronden is mijzelf iets nieuws gunnen en studeren heb ik altijd leuk gevonden om te doen.  

Ik ben super trots op het feit dat ik naast een drukke baan en druk leven de opleiding met succes hebt afgerond met een examen bij de Associatie voor Examinering. De meest waardevolle ontdekking die ik heb gedaan over mijzelf is toch wel mijn discipline. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er 100 procent voor! Mijn droom is dat ik mijzelf vooral kan uitdagen in het leven en kan blijven groeien! 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!