“Weer gaan leren is even wennen, zorg er dus voor dat je fit bent!”

20 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Wilma Slomp over VPS®

Ik ben Wilma Slomp en sinds een jaar werkzaam bij de politie, waar ik mij met inrichting van het salarissysteem en wetgeving bezighoudt. In mijn vorige baan was ik allround salarisadministrateur/functioneel beheerder. Dit werk deed ik inmiddels al 16 jaar en ik merkte dat ik toe was aan iets anders. Om me verder te ontwikkelen en mijn kans op een andere baan te vergroten, besloot ik een opleiding te gaan volgen. De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) was, gezien mijn werkervaring, voor mij de meest logische keuze.

Ik moest wel even wennen, opnieuw leren om te leren. Zeker omdat ik startte met de zwaarste module: Loonheffingen. Maar met resultaat! Doordat ik bezig was met VPS®, heb ik op mijn 54e een betere, leukere baan gekregen. Het was dus een goede keuze om weer te gaan studeren. Ik heb me ontwikkeld van een brede rol naar een specialistische rol, waar mijn brede ervaring en de nieuw opgedane kennis goed van pas komt. Het VPS®-diploma is inmiddels binnen. Voor nu even pas op de plaats, maar ik kijk alweer rond wat ik hierna kan doen.

Na je vijftigste weer de schoolbanken in is natuurlijk even wennen, maar je merkt al snel dat het net zo goed gaat als vroeger. Maar zorg er wel voor dat je fit bent en bedenk je dat het een voordeel is dat je al veel voorkennis hebt door je jarenlange werkervaring.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!