Ineke Bos over Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®)

Ik ben Ineke Bos 49 jaar, en ben 2 jaar geleden gestart met de Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®). Mijn vooropleiding was MEAO en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), die ik al heel wat jaartjes geleden heb afgerond. In de afgelopen 10 jaar heb ik hier en daar wat cursussen en seminars gevolgd, maar een langere studieperiode was voor mij wel weer even een uitdaging.

Voor mijn functie als medewerkster Finance & Control bij het bedrijf A.Vogel, gespecialiseerd in natuurlijke zelfzorgproducten, was ik op zoek naar een opleiding die mij een verdiepingsslag kon geven in mijn huidige werkzaamheden en tegelijkertijd praktijkgericht was. Ik omschrijf mezelf als leergierig en breed geïnteresseerd, en ga uitdagingen niet snel uit de weg. Mijn opzet was om eerst te beginnen met 1 module om te zien of ik het studeren kon combineren met mijn baan en gezin.

Ik heb de lessen gevolgd bij Markus Verbeek Praehep, via Virtual Classroom. Je hebt online klassikaal les met een kleine groep, wat ik als prettig heb ervaren. Een bijkomend voordeel is dat je ook geen reistijd hebt. Ik ben gestart met de module Externe Verslaggeving en mocht deze met goed resultaat afsluiten. Mede daardoor werd mijn motivatie om door te gaan geprikkeld, en vervolgens heb ik alle modules met succes afgerond. Wekelijks een paar uurtjes aan de studie op vaste momenten vraagt wel een bepaalde discipline.

Graag wil ik mijn werkgever A.Vogel bedanken, die deze opleiding voor mij mogelijk heeft gemaakt. Ook mijn directe collega’s en het thuisfront verdienen dank voor de support in de afgelopen 2 jaar.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    22 april 2024

    Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

    Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    8 april 2024

    Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

    Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

  • Kandidaat

    25 maart 2024

    Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

    Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!