"Wie weet staat er over een tijdje weer een nieuwe opleiding op mijn lijstje!"

25 januari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Quinchy Gerretsen – Vroomen over Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA®)

Mijn naam is Quinchy Gerretsen – Vroomen en ik heb mijn diploma Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA®) in ontvangst mogen nemen! Nadat ik mijn opleiding tot managementassistente/directiesecretaresse heb afgerond, ben ik in 2014 begonnen met werken bij een accountantskantoor. Daar ben ik vrijwel direct gestart met de cursus Basiskennis Boekhouden. Na deze succesvol te hebben afgerond, heb ik vervolgens ook Basiskennis Calculatie gehaald.

Ik wilde graag blijven doorleren en ben toen begonnen met Praktijkdiploma Boekhouden, deze opleiding bestaat uit drie verschillende examens: Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie en Financiering. Nadat ik deze had gehaald was ik het nog zeker niet beu en dook ik weer de boeken in voor de volgende opleiding: Moderne Bedrijfsadministratie. Voor deze opleiding moesten er vier examen worden gedaan: Belastingwetgeving, Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie en Financiering. In 2018 ben ik geswitcht van werkgever en ben ik gaan werken bij Oceanwide. Ook zij supporten het blijven leren en investeren in jezelf. Ik ben toen gestart met Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy. Na een kleine twee jaar en vijf examens (Management Accounting & Control, Externe Verslaggeving, Financiering, Belastingrecht en Bedrijfsadministratie) verder, heb ik ook dit diploma in de pocket 😊.

Naast mijn 40-urige werkweek heb ik dus heel wat uurtjes besteed aan de studies. Ik kwam een avond per week samen met mijn docent en studiegenootje en de rest deed ik vaak in de weekenden en avonduren. Ik wil graag mijn werkgever bedanken voor de mogelijkheden en Jeffrey Oudeman (Avondschool) voor al zijn inzet, geduld, tijd en hulpmiddelen! Nu ga ik even genieten van wat extra vrije tijd, maar wie weet staat er over een tijdje weer een nieuwe opleiding op mijn lijstje!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!