"Wie weet staat er over een tijdje weer een nieuwe opleiding op mijn lijstje!"

25 januari 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Quinchy Gerretsen – Vroomen over Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA®)

Mijn naam is Quinchy Gerretsen – Vroomen en ik heb mijn diploma Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA®) in ontvangst mogen nemen! Nadat ik mijn opleiding tot managementassistente/directiesecretaresse heb afgerond, ben ik in 2014 begonnen met werken bij een accountantskantoor. Daar ben ik vrijwel direct gestart met de cursus Basiskennis Boekhouden. Na deze succesvol te hebben afgerond, heb ik vervolgens ook Basiskennis Calculatie gehaald.

Ik wilde graag blijven doorleren en ben toen begonnen met Praktijkdiploma Boekhouden, deze opleiding bestaat uit drie verschillende examens: Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie en Financiering. Nadat ik deze had gehaald was ik het nog zeker niet beu en dook ik weer de boeken in voor de volgende opleiding: Moderne Bedrijfsadministratie. Voor deze opleiding moesten er vier examen worden gedaan: Belastingwetgeving, Bedrijfsadministratie, Kostencalculatie en Financiering. In 2018 ben ik geswitcht van werkgever en ben ik gaan werken bij Oceanwide. Ook zij supporten het blijven leren en investeren in jezelf. Ik ben toen gestart met Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy. Na een kleine twee jaar en vijf examens (Management Accounting & Control, Externe Verslaggeving, Financiering, Belastingrecht en Bedrijfsadministratie) verder, heb ik ook dit diploma in de pocket 😊.

Naast mijn 40-urige werkweek heb ik dus heel wat uurtjes besteed aan de studies. Ik kwam een avond per week samen met mijn docent en studiegenootje en de rest deed ik vaak in de weekenden en avonduren. Ik wil graag mijn werkgever bedanken voor de mogelijkheden en Jeffrey Oudeman (Avondschool) voor al zijn inzet, geduld, tijd en hulpmiddelen! Nu ga ik even genieten van wat extra vrije tijd, maar wie weet staat er over een tijdje weer een nieuwe opleiding op mijn lijstje!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    25 maart 2024

    Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

    Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    11 maart 2024

    Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

    Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

  • Kandidaat

    26 februari 2024

    Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

    Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!