Zo log je in op onze nieuwe website

Onze website is vernieuwd. Dat had je waarschijnlijk al begrepen. Heb je nog niet eerder examen gedaan bij de Associatie, dan kun je zonder problemen een nieuw account aanmaken. Onderstaande informatie is dan niet voor jou van toepassing.

Heb je al eens examen gedaan via de Associatie en had je al een account? Dan is het nodig om deze opnieuw te activeren. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Ik had al een account op de oude website

Als je al eens examen gedaan hebt bij de Associatie, dan heb je als het goed is een account. Je hebt dan ook zeer recentelijk een e-mail ontvangen met daarin een link om je account opnieuw te activeren. Wanneer nog niet al jouw gegevens bij ons bekend zijn, vragen we je jouw persoonsgegevens in te vullen. Dit is nodig om jouw account te koppelen aan je bestaande inschrijvingen en resultaten.

 

Geen mail ontvangen of mail kwijt

Geen probleem. Kies dan bij het inloggen voor de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Gebruik het e-mailadres dat je ook op onze vorige website gebruikte. Je ontvangt een e-mail waarmee je je account kan activeren.

Inloggen_nieuwe_pagina

Ik krijg een ‘wachtwoord vergeten’ e-mail, terwijl ik dit niet heb aangegeven.

Hoe dit kan? Waarschijnlijk heb je jezelf opnieuw proberen te registreren. Ons systeem herkent jouw e-mailadres en weet dat jij al eens examen gedaan hebt bij de Associatie. Jouw mailadres is al bekend bij ons én er staat al een account voor je klaar. Het is echter nodig om een nieuw wachtwoord en persoonsgegevens in te voeren om de account te activeren.

 

Succes! Kom je er echt niet uit of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op. 

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!