Voor examenkandidaten

De Associatie voor Examinering heeft maar één doel: ervoor zorgen dat jij jezelf als professional optimaal kunt ontwikkelen. Dit doen we met solide examens die goed aansluiten op de praktijk. Om dat te bereiken werken we samen met de beste inhoudsdeskundigen en betrekken we – waar mogelijk – ook opleiders.

We hebben examens beschikbaar voor diverse, door het bedrijfsleven gewaardeerde diploma’s op het gebied van financiën, HRM, ondernemerschap, management en loonadministratie. Op elk niveau: van ambitieuze scholier/student of starter op de arbeidsmarkt tot ervaren professional die op zoek is naar verdieping of verbreding van zijn of haar kennis. Met het behalen van een Associatie examen ben je verzekerd van een landelijk erkend diploma. Een mooie toevoeging op het cv, die deuren opent bij werkgevers!

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Startende professional

Ben jij een professional die op school altijd al goed was met cijfers? Kun je goed met mensen omgaan of ben je van nature een leider en ondernemend en wil je hier je loopbaan van maken? Dan bieden wij verschillende examens op het gebied van financiën, HRM, ondernemerschap, management en administratie aan die je na het doorlopen van je opleiding bij de Associatie kan afleggen.

Ervaren professional

Wil jij de volgende stap zetten in je carrière of haal jij niet meer de uitdaging uit je werk en wil je het roer omgooien? Ligt jouw passie bijvoorbeeld in het adviserend werken met cijfers? Wellicht heb je ambities om in managementfunctie te gaan werken? Dan is een opleiding met een Associatie-diploma voor jou misschien wel de volgende stap. Hiermee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt en maak je jezelf aantrekkelijker voor werkgevers.

Hoe werkt het?

De Associatie voor Examinering biedt al haar examens digitaal aan. Bij deze online examens kun je elke werkdag examen doen. Je kiest de gewenste examendatum en -plaats bij een van de toetslocaties waar Associatie-examens worden afgenomen. Ook mondelinge examens worden digitaal afgenomen. Tijdens het inschrijven zie je de beschikbare data.

Direct inschrijven

Blogs van kandidaten

Wat drijft onze examenkandidaten. Welke ambities hebben zij en hoe hebben onze Associatiediploma’s hierbij geholpen. Ben jij ook benieuwd naar de ervaringen van andere examenkandidaten? Regelmatig publiceren we blogs waarin zij hun unieke verhaal vertellen.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!