Voor organisaties

De Associatie voor Examinering is één van de grootste, onafhankelijke exameninstituten in Nederland. Wij zijn dé expert in Nederland op het gebied van examenontwikkeling, -uitvoering en -beoordeling. Dat komt tot uitdrukking in onze Associatiediploma’s. Die zijn waardevol en waardevast. De arbeidsmarkt vraagt om medewerkers die direct inzetbaar zijn. Daarom scherpen wij onze praktijkgerichte examens voortdurend aan naar de huidige ontwikkelingen. Voor beroepsgroepen is de Associatie al 80 jaar een vanzelfsprekende gesprekspartner.

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Een leven lang leren

Voor de maatschappij en de economie is het van groot belang dat er geïnvesteerd wordt in een leven lang leren van werknemers. En bij deze investering in het leren hoort een passende beloning in de vorm van een waardevol en waardevast diploma of certificaat zoals dat van de Associatie voor Examinering. Voor alle vraagstukken rondom examinering kunnen organisaties een beroep doen op de expertise van de Associatie.

Examendiensten

De Associatie kan organisaties ontzorgen door de examinering geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen. Van het inschrijven van kandidaten, regelen van een examenlocatie tot het versturen van de uitslag. Uw examenlogistiek is bij ons in vertrouwde handen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het ontwikkelen van een examen dat perfect is afgestemd op de leerbehoeften van uw medewerkers en toegevoegde waarde biedt aan de ambities van uw organisatie.

Meer informatie
Koffie

Advies & Consultancy

Voor organisaties die hun eigen examens maken, is het goed om te weten dat het mogelijk is om onafhankelijk advies in te winnen. De Associatie voor Examinering biedt toetstechnisch advies en inhoudelijke ondersteuning. Onze toetsdeskundigen zijn professionals die dagelijks bezig zijn met examinering; ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Omdat organisaties en branches onderling grote verschillen kennen, zijn onze diensten altijd in meer of mindere mate maatwerk.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!