Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

3 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

In de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

De Sociale Verzekeringen Almanak is alleen digitaal (in pdf) beschikbaar. Tijdens het examen kan de almanak via een link geraadpleegd worden. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen een papieren versie van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2020* meenemen naar het examen, mits deze gelijmd of ingebonden is (syllabusvorm).

* De Sociale Verzekeringen Almanak 2021 is nog niet beschikbaar. Zodra deze versie beschikbaar komt, wordt de 2020-versie in het examen vervangen, zodat kandidaten de meest recente versie van de almanak via een link tijdens het examen kunnen raadplegen. Bij de correctie wordt rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

Laatste nieuws

  • 29 april 2024

    Webinar: opfrisbeurt werkkostenregeling

    De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!