Belangrijke onderhoudsmededeling: 22 t/m 24 november

Van vrijdag 22 november 16:00 uur tot en met zondag 24 november zijn onze systemen niet beschikbaar vanwege noodzakelijk onderhoud aan onze software. Gedurende deze periode:

  • Is het niet mogelijk om in te schrijven voor examens
  • Worden er geen examens afgenomen

We beseffen dat dit ongemak kan veroorzaken en waarderen uw begrip. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

Laatste nieuws

  • 10 oktober 2024

    Belangrijke onderhoudsmededeling: 22 t/m 24 november

    Van vrijdag 22 november 16:00 uur tot en met zondag 24 november zijn onze systemen niet beschikbaar vanwege noodzakelijk onderhoud aan onze software. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 1 oktober 2024

    Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) is ingeschaald op NLQF/EQF niveau 4 

    Op 1 oktober 2024 is tijdens het NIRPA-congres in Utrecht bekend gemaakt dat het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en de Engelstalige variant van dit diploma is ingeschaald op NLQF/EQF niveau 4. Lees snel verder voor meer informatie.

  • 27 september 2024

    Webinar – de rol van de financial in de duurzaamheidtransitie

    De Associatie voor Examinering organiseert op 12 november 2024 een live webinar waarin de rol van de financiële professional bij verduurzaming centraal staat. Dit webinar is bedoeld voor salarisadministrateurs, boekhouders, controllers en iedereen die betrokken is bij het sturen op (sociaal) kapitaal binnen de organisatie. De spreker is Jirina van Daal RA, specialist op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving en de toepassing daarvan voor financials. Lees snel verder voor meer informatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!