“Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

1 november 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Geranda Speelman

Ik ben Geranda Speelman en ik ben 30 jaar. Ik omschrijf mezelf als een harde, enthousiaste werker die goede kwaliteit levert. Ook ben ik erg enthousiast en servicegericht naar collega’s/personeelsleden.

De belangrijkste stap die ik in de afgelopen periode heb gezet is om per 1 januari 2020 te switchen van het vakgebied personeelsadministratie naar de salarisadministratie bij Confina B.V. te Drachten. Confina is een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in personeels- en salarisadministratie en financiële administratie in de non-profitsector.

Van mijn nieuwe werkgever mocht ik het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) behalen. Nadat ik deze binnen vijf maanden behaald had, ben ik na de zomer van 2020 meteen doorgegaan voor Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Door het thuiswerken tijdens de coronaperiode merkte ik dat ik meteen wilde doorzetten en die kans kreeg ik van mijn werkgever. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

De verdieping die in de PDL®-opleiding niet aan de orde kwam maar juist wel in de VPS®-opleiding zat, motiveerde mij om door te gaan. Nu beide opleidingen afgerond zijn, merk ik dat deze kennis erg belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden in mijn functie op de salarisadministratie.

Ik ben erg trots dat ik zowel het Associatiediploma PDL® als het Associatiediploma VPS® in 1,5 jaar tijd behaald heb. Het niveau van VPS® lag een stuk hoger en kostte veel voorbereidingstijd. Toch streefde ik er naar om gestructureerd alle modules af te sluiten. Doordat ik veel thuiswerkte en geen reistijd had, kon ik deze tijd in mijn studie steken. Ik kijk terug op een waardevolle periode in mijn carrière.

Ik wens anderen veel succes met de opleiding en het afleggen van de examens voor het behalen van de studie. Als je ergens voor wil gaan, doe het gewoon en dan lukt het je!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    25 maart 2024

    Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

    Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  • Kandidaat

    11 maart 2024

    Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

    Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

  • Kandidaat

    26 februari 2024

    Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

    Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!