“Een studie opent nieuwe deuren voor mij. Ik word er enthousiast van!”

13 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Sandra Singgih over BKB®

Door te gaan studeren ging ik een andere richting op. Ik werk momenteel in de ouderenzorg. Dat is leuk werk, maar het kriebelde toch ook om iets nieuws te leren. Naast het werk in de frontlinie van de zorg, wil ik ook graag in een ondersteunende functie gaan werken. En achter de schermen werken vind ik ook fijn 😊.

Omdat ik het altijd prettig vind om in detail en met cijfers te werken, besloot ik de opleiding  Basiskennis Boekhouden (BKB®) te volgen bij Fabius Opleidingen.

Me bezighouden met cijfers was helemaal nieuw voor mij en ik vond het harstikke leuk! Ik was heel erg zenuwachtig voor het examen, maar dat bleek een gezonde spanning te zijn. Ik ben namelijk met een score van 9,5 geslaagd!

Met het diploma Basiskennis Boekhouden op zak solliciteer ik met zelfvertrouwen naar een financiële functie. Binnenkort ga ik ook de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) doen, zodat ik het Associatiediploma  Financieel Assistent kan behalen. Ik heb er alle vertrouwen in, zeker met deze erkende Associatie diploma’s.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 november 2021

  “Naast veel kennis, heeft de opleiding me ook meer zelfvertrouwen gegeven”

  Blog Martine Scholtz-Romijn over MPZ®

 • Kandidaat

  8 november 2021

  “Blijven leren en ontwikkelen heeft mij gebracht waar ik nu ben”

  Blog Dena van den Berg over PDL®

 • Kandidaat

  1 november 2021

  “Door het thuiswerken kon ik extra tijd in mijn studie steken.”

  Blog Geranda Speelman over PDL® en VPS®

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!