“Een studie opent nieuwe deuren voor mij. Ik word er enthousiast van!”

13 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Sandra Singgih over BKB®

Door te gaan studeren ging ik een andere richting op. Ik werk momenteel in de ouderenzorg. Dat is leuk werk, maar het kriebelde toch ook om iets nieuws te leren. Naast het werk in de frontlinie van de zorg, wil ik ook graag in een ondersteunende functie gaan werken. En achter de schermen werken vind ik ook fijn 😊.

Omdat ik het altijd prettig vind om in detail en met cijfers te werken, besloot ik de opleiding  Basiskennis Boekhouden (BKB®) te volgen bij Fabius Opleidingen.

Me bezighouden met cijfers was helemaal nieuw voor mij en ik vond het harstikke leuk! Ik was heel erg zenuwachtig voor het examen, maar dat bleek een gezonde spanning te zijn. Ik ben namelijk met een score van 9,5 geslaagd!

Met het diploma Basiskennis Boekhouden op zak solliciteer ik met zelfvertrouwen naar een financiële functie. Binnenkort ga ik ook de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC®) doen, zodat ik het Associatiediploma  Financieel Assistent kan behalen. Ik heb er alle vertrouwen in, zeker met deze erkende Associatie diploma’s.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!