“Heel leerzaam dat je de nieuwe stof direct in de praktijk kunt toepassen”

23 mei 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Iris Kroes over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Iris Kroes. Ik werk als Sales Assistant en daarnaast doe ik de boekhouding van mijn man. Hij is enkele jaren geleden begonnen als zzp’er en ik deed zoveel mogelijk zijn administratie. Maar door de jaren heen groeide zijn bedrijf steeds meer en werd dus ook de administratie steeds uitgebreider.  

Facturen maken, inboeken, betalen; de standaard werkzaamheden gingen prima, maar ik werd nieuwsgierig naar het systeem erachter. Waar komen de cijfers vandaan en waar gaan ze naartoe? Ik wilde graag op elk moment kunnen zien hoe de balans van ons bedrijf eruitzag.  

Helaas was er geen opleiding in de buurt, maar naar lang wikken en wegen heb ik besloten om weer de schoolbanken in te gaan en de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij Scheidegger Opleidingen te volgen.  

Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. We hadden interessante lessen en ik herkende veel omdat ik al enige ervaring in boekhouding heb. Toch kwam ik ook nog zoveel nieuwe dingen tegen en die kon ik direct weer toepassen in de praktijk, erg leerzaam!   

Een opleiding volgen is een investering in jezelf, in je toekomst. En BKB® was voor mij zeker niet de laatste. Het geeft me energie om nieuwe dingen te leren en daarom komt er zeker nog een vervolg! 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  18 september 2023

  Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

  Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

 • Kandidaat

  3 september 2023

  Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

  Yvonne Winkel over haar persoonlijke verhaal en boodschap.

 • Kandidaat

  28 augustus 2023

  “Als levenslange leerling stel ik mezelf geen limiet aan wat ik weet en denk te kunnen.”

  Medylyn Masajo over diploma Financieel assistent

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!