“Heel leerzaam dat je de nieuwe stof direct in de praktijk kunt toepassen”

23 mei 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Iris Kroes over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Mijn naam is Iris Kroes. Ik werk als Sales Assistant en daarnaast doe ik de boekhouding van mijn man. Hij is enkele jaren geleden begonnen als zzp’er en ik deed zoveel mogelijk zijn administratie. Maar door de jaren heen groeide zijn bedrijf steeds meer en werd dus ook de administratie steeds uitgebreider.  

Facturen maken, inboeken, betalen; de standaard werkzaamheden gingen prima, maar ik werd nieuwsgierig naar het systeem erachter. Waar komen de cijfers vandaan en waar gaan ze naartoe? Ik wilde graag op elk moment kunnen zien hoe de balans van ons bedrijf eruitzag.  

Helaas was er geen opleiding in de buurt, maar naar lang wikken en wegen heb ik besloten om weer de schoolbanken in te gaan en de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) bij Scheidegger Opleidingen te volgen.  

Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. We hadden interessante lessen en ik herkende veel omdat ik al enige ervaring in boekhouding heb. Toch kwam ik ook nog zoveel nieuwe dingen tegen en die kon ik direct weer toepassen in de praktijk, erg leerzaam!   

Een opleiding volgen is een investering in jezelf, in je toekomst. En BKB® was voor mij zeker niet de laatste. Het geeft me energie om nieuwe dingen te leren en daarom komt er zeker nog een vervolg! 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!