Een reis van persoonlijke ontwikkeling in de wereld van hospitality

Mijn naam is Marriëtte van Grinsven, 54 jaar en met trots vervul ik al bijna 17 jaar de rol van leidinggevende bij Centerparcs deKempervennen. Voor mij is dit niet zomaar een baan; het is mijn passie, mijn toewijding aan het creëren van een omgeving die de verwachtingen van onze gasten overtreft.

Samen met mijn gepassioneerde team zetten we alles op alles om de cottages te laten schitteren. Passie, kennis en altijd met een glimlach – dat is onze formule -. We willen onze gasten niet alleen het gevoel geven dat ze welkom zijn, maar ook dat ze verwacht worden en herkend worden. Op die manier creëren wij de ideale beleving voor onze gewaardeerde gasten!

Voor mij is persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Het geloof in de kracht van een aangename omgeving gaan hand in hand met het besef dat je nooit te oud bent om te leren. Proactief werken aan mijn persoonlijke groei geeft niet alleen energie, maar stelt me ook in staat het beste uit mezelf te halen. De opleiding Zakelijke Correspondentie Nederlands en het met heel mooi resultaat behaalde diploma zijn daar het bewijs van. En dit streven naar persoonlijke ontwikkeling beperkt zich niet alleen tot mezelf; het is ook een drijfveer om mijn teamleden te motiveren en te inspireren.

Het ontdekken van mijn sterke punten en het begrijpen van hoe ik deze vaardigheden kan inzetten op de werkvloer is een voortdurende reis. Het is niet altijd eenvoudig om dit te doen naast het werk, maar ik geloof oprecht dat de moeilijke wegen uiteindelijk leiden naar de mooiste bestemmingen. Het is deze filosofie die mij en mijn team aandrijft om steeds beter te worden, om uitdagingen met open armen te ontvangen en om samen te groeien.

In een wereld die constant verandert, is het cruciaal om te blijven evolueren en de reis van persoonlijke ontwikkeling te omarmen. Immers, als individuen groeien, groeit het team en groeit uiteindelijk de beleving die we onze gasten aanbieden.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!