"Het is altijd goed om je kennis te verrijken en je te blijven ontwikkelen"

30 augustus 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Nanda Bezuijen-Wilkes

Een sterk innerlijk plichtsbesef, doorzetter en iemand die grote waarde hecht aan eerlijkheid, dat is wie ik ben. Bij mijn huidige werkgever vervul ik een gecombineerde functie binnen Finance en Personeelsadministratie.

Omdat ik 20 jaar geleden de personeels- en salarisadministratie voor het laatst gedaan had, hoefde ik geen twee keer na te denken toen mij gevraagd werd of ik de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL®) wilde volgen.

De opleiding heb ik gevolgd via NHA Cursussen en Opleidingen met begeleiding van een docent. Ik heb deze, inclusief examen, in vijfenhalve maand afgerond. Het leukste aan deze opleiding vond ik de module Personeel, Organisatie en Communicatie, doordat de huiswerkopdrachten gerelateerd waren aan de werksituatie binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Hierdoor kreeg ik meteen meer inzicht in de organisatie. Leren doe ik heel erg graag, maar dan het liefst in de praktijk, door het te doen. Daardoor sloot deze module zo goed bij mij aan. Het meest spannende was voor mij het examen. Omdat ik het niet fijn vind om fouten te maken, heb ik last van extreme examenvrees. Het behalen van mijn PDL®examen was dan ook zeker goed voor mijn zelfvertrouwen.

Anderen zou ik zeker aanraden om een cursus of opleiding te volgen, want het is altijd goed om je kennis te verrijken en je te blijven ontwikkelen en je bent nooit te oud om te leren.

Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam bij Bontrup en hoop dan ook dat ik mijn opgedane kennis steeds verder mag inzetten binnen deze organisatie. Alle wijsheid heb ik nog lang niet, maar het behalen van dit diploma is in ieder geval een mooie stap.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  26 februari 2024

  Na bijna 20 jaar geen opleiding durven te starten heb ik vorig jaar tóch de stap gezet

  Tessa Koeman – Schram over haar behaalde Associatie Nemas diploma

 • Kandidaat

  12 februari 2024

  Je bent nooit te oud om te leren

  Leontina ter Smitten over haar behaalde PDL® diploma

 • Kandidaat

  30 januari 2024

  De module loonheffingen was spannend, maar ik heb het met vlag en wimpel doorstaan!

  Jacqueline Hetkämper over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!