“Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt”

25 september 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wesley Bakermans volgde de Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

Ik ben Wesley Bakermans, 31 jaar jong en ik woon samen met mijn vrouw Jennifer en onze twee dochters in Helmond, provincie Noord-Brabant. 

 

Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt. De belangrijkste stap die ik heb gezet in mijn leven is om mij in 2018 te laten dopen en te kiezen voor de Here Jezus Christus. Het ondernemen samen met Hem heeft mij veel goeds gedaan en bovenal veel rust gegeven. Zonder Hem stond ik nu niet met mijn diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) in de hand. 

De kennis die ik tijdens het ondernemen en ook tijdens de opleiding heb opgedaan, wil ik graag delen. Naast het ondersteunen van bedrijven op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, ben ik eigenaar van een bedrijfspand waarin ik ruimtes verhuur aan webshops. Hierin hebben de webshopeigenaren de keuze om te kiezen voor fulfillment, waarbij het proces van A tot Z wordt verzorgd. 

 

Mijn droom voor de toekomst is dat ik startende ondernemers mag helpen op het gebied van financieren en adviseren. 

 

Verder wens ik alle ondernemers wijsheid, geduld en rust toe voor de reis die ze maken met hun onderneming. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!