“Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt”

25 september 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wesley Bakermans volgde de Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

Ik ben Wesley Bakermans, 31 jaar jong en ik woon samen met mijn vrouw Jennifer en onze twee dochters in Helmond, provincie Noord-Brabant. 

 

Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt. De belangrijkste stap die ik heb gezet in mijn leven is om mij in 2018 te laten dopen en te kiezen voor de Here Jezus Christus. Het ondernemen samen met Hem heeft mij veel goeds gedaan en bovenal veel rust gegeven. Zonder Hem stond ik nu niet met mijn diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) in de hand. 

De kennis die ik tijdens het ondernemen en ook tijdens de opleiding heb opgedaan, wil ik graag delen. Naast het ondersteunen van bedrijven op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, ben ik eigenaar van een bedrijfspand waarin ik ruimtes verhuur aan webshops. Hierin hebben de webshopeigenaren de keuze om te kiezen voor fulfillment, waarbij het proces van A tot Z wordt verzorgd. 

 

Mijn droom voor de toekomst is dat ik startende ondernemers mag helpen op het gebied van financieren en adviseren. 

 

Verder wens ik alle ondernemers wijsheid, geduld en rust toe voor de reis die ze maken met hun onderneming. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  21 november 2022

  “Het is nooit te laat om je ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen”

  Xaviera van Ankeren over Nemas® HRM

 • Kandidaat

  14 november 2022

  “Meer leren over gevolgen van salaris gerelateerde mutaties”

  Wendy Stoffelen over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

 • Kandidaat

  31 oktober 2022

  “Studeren naast een fulltime baan levert een heleboel op!”

  Mariëlle Hermans over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!