“Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt”

25 september 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wesley Bakermans volgde de Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

Ik ben Wesley Bakermans, 31 jaar jong en ik woon samen met mijn vrouw Jennifer en onze twee dochters in Helmond, provincie Noord-Brabant. 

 

Ik ben iemand die graag onderneemt en bewuste keuzes maakt. De belangrijkste stap die ik heb gezet in mijn leven is om mij in 2018 te laten dopen en te kiezen voor de Here Jezus Christus. Het ondernemen samen met Hem heeft mij veel goeds gedaan en bovenal veel rust gegeven. Zonder Hem stond ik nu niet met mijn diploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) in de hand. 

De kennis die ik tijdens het ondernemen en ook tijdens de opleiding heb opgedaan, wil ik graag delen. Naast het ondersteunen van bedrijven op het gebied van salaris- en personeelsadministratie, ben ik eigenaar van een bedrijfspand waarin ik ruimtes verhuur aan webshops. Hierin hebben de webshopeigenaren de keuze om te kiezen voor fulfillment, waarbij het proces van A tot Z wordt verzorgd. 

 

Mijn droom voor de toekomst is dat ik startende ondernemers mag helpen op het gebied van financieren en adviseren. 

 

Verder wens ik alle ondernemers wijsheid, geduld en rust toe voor de reis die ze maken met hun onderneming. 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  18 september 2023

  Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

  Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

 • Kandidaat

  3 september 2023

  Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

  Yvonne Winkel over haar persoonlijke verhaal en boodschap.

 • Kandidaat

  28 augustus 2023

  “Als levenslange leerling stel ik mezelf geen limiet aan wat ik weet en denk te kunnen.”

  Medylyn Masajo over diploma Financieel assistent

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!