"Ik ben leergierig en breed geïnteresseerd!"

26 juni 2023

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Maaike Wiggerts over het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Ik ben Maaike Wiggerts en ik beschrijf mezelf als leergierig en breed geïnteresseerd. In 2014 behaalde ik mijn Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) bij de Associatie voor Examinering. Sindsdien ben ik doorgegroeid tot Office en Project Manager. Eén van mijn taken is de salarisadministratie, om aan die vereisten te kunnen voldoen heb ik onlangs bij de Associatie mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) behaald.

Op dit moment werk ik voor Lextone B.V., een juridisch advieskantoor dat zich richt op laagbelang zaken voor zowel particuliere als zakelijke cliënten. Eén van onze specialisaties is het arbeidsrecht. Ik werk nauw samen met de juristen, daarom vond ik dit onderdeel tijdens mijn opleiding het meest uitdagend.

In de huidige tijd is automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen een belangrijk onderwerp. Ondanks dat ik al veel ervaring heb opgedaan in de professionele praktijk, blijft dit een gebied waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Door me te verdiepen in functioneel beheer, geloof ik dat ik de kennis van boekhouden kan combineren met de kennis van salarisadministratie. Ik hoop hiermee bedrijven nog beter voor te bereiden op de toekomst.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  18 september 2023

  Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

  Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

 • Kandidaat

  3 september 2023

  Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

  Yvonne Winkel over haar persoonlijke verhaal en boodschap.

 • Kandidaat

  28 augustus 2023

  “Als levenslange leerling stel ik mezelf geen limiet aan wat ik weet en denk te kunnen.”

  Medylyn Masajo over diploma Financieel assistent

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!