“Ik heb de touwtjes in eigen handen”

24 oktober 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Ondernemer Sem over de diploma’s PDL® en VPS®

Mijn naam is Sem, ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en dochter in Vlaardingen. Ik ben ondernemer in hart en nieren sinds 2013. Ik heb de touwtjes in eigen handen. En daarbij hoort ook mijn eigen personeelsmanagement. Vanuit hier is mijn interesse in Arbeidsrecht gewekt.
Ik heb besloten om mijzelf te verdiepen in salarisadministratie en heb gekozen om de Associatiediploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Vakdiploma Payroll Services (VPS®) te behalen. PDL® heb ik versneld met succes afgerond en met VPS® ben ik op dit moment bezig.

Ondernemen zelf is al tijdrovend genoeg. Daarom dient een ondernemer op de juiste wijze ondersteund te worden door een professional die in al zijn vragen kan voorzien. Om die reden ben ik na het behalen van mijn VPS®-diploma beschikbaar als interim Payroll Professional. Zo kan ik ondernemers op de juiste wijze ondersteunen en ontlasten op dit gebied. Ik verwacht mijn diploma medio 2023 te behalen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  8 april 2024

  Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

  Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

 • Kandidaat

  25 maart 2024

  Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

  Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

 • Kandidaat

  11 maart 2024

  Niets is onmogelijk als je een doel en een droom hebt!

  Oksana Zviahintseva over haar behaalde Associatie-examen

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!