“Ik heb de touwtjes in eigen handen”

24 oktober 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Ondernemer Sem over de diploma’s PDL® en VPS®

Mijn naam is Sem, ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en dochter in Vlaardingen. Ik ben ondernemer in hart en nieren sinds 2013. Ik heb de touwtjes in eigen handen. En daarbij hoort ook mijn eigen personeelsmanagement. Vanuit hier is mijn interesse in Arbeidsrecht gewekt.
Ik heb besloten om mijzelf te verdiepen in salarisadministratie en heb gekozen om de Associatiediploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Vakdiploma Payroll Services (VPS®) te behalen. PDL® heb ik versneld met succes afgerond en met VPS® ben ik op dit moment bezig.

Ondernemen zelf is al tijdrovend genoeg. Daarom dient een ondernemer op de juiste wijze ondersteund te worden door een professional die in al zijn vragen kan voorzien. Om die reden ben ik na het behalen van mijn VPS®-diploma beschikbaar als interim Payroll Professional. Zo kan ik ondernemers op de juiste wijze ondersteunen en ontlasten op dit gebied. Ik verwacht mijn diploma medio 2023 te behalen.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  18 september 2023

  Mijn PDL®-diploma: een avontuur in groei en doorzettingsvermogen.

  Joanne Reeves over het behalen van haar PDL®-diploma

 • Kandidaat

  3 september 2023

  Geloof in Jezelf: mijn reis naar succesvol studeren

  Yvonne Winkel over haar persoonlijke verhaal en boodschap.

 • Kandidaat

  28 augustus 2023

  “Als levenslange leerling stel ik mezelf geen limiet aan wat ik weet en denk te kunnen.”

  Medylyn Masajo over diploma Financieel assistent

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!