Je bent nooit te oud om te leren!

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Leren en groeien: Mijn avontuur met het Praktijkdiploma Loonadministratie.

Mijn naam is Martine Romijn, ik ben 42 jaar en dit is mijn tweede blog voor De Associatie. Eind 2020 begon ik aan de opleiding Medewerker Personeelszaken en die heb ik in 2021 succesvol afgerond.

Aan het einde van 2021 kreeg ik van mijn manager de kans om de vervolgopleiding, het Praktijkdiploma Loonadministratie te volgen. Zonder aarzeling heb ik direct ja gezegd en ben begonnen met de opleiding, die ik ook heb gevolgd bij DOC in Doetinchem (www.doc.nl).

 

Het Praktijkdiploma Loonadministratie omvat dezelfde modules als de opleiding Medewerker Personeelszaken, maar gaat dieper in op de stof. Hoewel sommige onderwerpen me bekend voorkwamen van mijn vorige opleiding, heb ik hier veel nieuwe kennis opgedaan.

Voor deze opleiding hadden we, in tegenstelling tot mijn vorige opleiding, voor elke module dezelfde leraar. Hij legde de leerstof helder uit en nam echt de tijd om complexere onderwerpen nogmaals toe te lichten.

Ik heb deze opleiding met veel plezier gevolgd én met succes alle examens afgelegd. Nu kan ik nog meer HR-taken uitvoeren bij Hencon en mijn kennis in de praktijk verder uitbreiden.

Zoals ik al in mijn vorige blog aangaf: je bent nooit te oud om te leren, daarom sluit ik niet uit dat ik in de toekomst nog meer opleidingen en cursussen ga volgen. Leren is en blijft ontzettend leuk.

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!