“Meer leren over gevolgen van salaris gerelateerde mutaties”

14 november 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wendy Stoffelen over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Ik ben Wendy Stoffelen en ik heb onlangs de opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL®) afgerond. Voordat ik mijn huidige baan kreeg, ben ik tien jaar werkzaam geweest als officemanager waarbij HR een klein onderdeel was van mijn werkzaamheden. Na die tien jaar kreeg ik de kans bij Pantar om als Medewerker HR Services aan de slag te gaan.

Dit vond ik super, want HR sprak mij altijd heel erg aan en nu kreeg ik de kans om mij hier verder in te ontwikkelen. Bij Pantar kreeg ik ook de mogelijkheid om een opleiding te doen. Ik koos voor de opleiding Basiskennis Loonadministratie om meer te leren over de gevolgen van bepaalde salaris gerelateerde mutaties en welke regels hiervoor zijn.

Meerdere van mijn collega’s hadden goede ervaringen met Markus Verbeek Praehep, dus heb ik hier ook voor gekozen. Dit deed ik door middel van zelfstudie, want op afstand krijg je dan toch begeleiding en als je vragen hebt kan je die altijd stellen.

De grote uitdaging was om überhaupt weer te leren, want dat had ik al een aantal jaar niet meer gedaan. Gelukkig kwam ik er op een gegeven moment toch weer in. Ik vond de examens heel spannend, maar gelukkig heb ik beide examens positief afgerond.

Ik ben zojuist gestart met de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®), dus ik mag in de komende periode nog drie examens doen via de Associatie voor Examinering!

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    22 april 2024

    Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

    Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    8 april 2024

    Een traineeship biedt een unieke kans om het payrollvak te starten en je doelen te behalen!

    Ceona Best over haar traineeship bij SD Worx Bood

  • Kandidaat

    25 maart 2024

    Opleiding tot salarisadministrateur bij SD Worx: de theorie meteen in de praktijk brengen

    Linda Kool en Ceona Best van SD Worx over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!