Met dit diploma heb ik mijn angst overwonnen om werk te zoeken in Nederland.

Ik ben Margarita Kashoida, van Oekraïense nationaliteit, en ik ben in 2022 naar Nederland gekomen na de Russische invasie van Oekraïne. Ik ben opgeleid als accountant en auditor en heb na mijn afstuderen altijd in dit vakgebied gewerkt. Enkele maanden voor de oorlog werkte ik als zelfstandig ondernemer en gaf ik boekhoudkundig en juridisch advies aan Oekraïense bedrijven.

Nu wil ik mijn Oekraïense kennis en vaardigheden aanpassen aan de Nederlandse eisen en integreren in de Nederlandse samenleving. Daarom besloot ik te gaan studeren en een examen af te leggen bij de Associatie voor Examinering in Zwolle, bij een locatie van Lamark. Ik ben geslaagd voor het Nederlandse examen Basiskennis Boekhouden (BKB®).

Met dit diploma heb ik mijn angst overwonnen om werk te zoeken in Nederland. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn capaciteiten en ben gemotiveerd om mijn doel te bereiken: het vinden van een baan als financieel medewerker. Ik ben me nu aan het voorbereiden op mijn volgende examen over Basiskennis Calculatie (BKC®).

Mijn doel is om een goede baan te vinden in Nederland, mijn kennis en ervaring te delen bij een bedrijf in Nederland, en mij verder te ontwikkelen en verbeteren in mijn vakgebied.

Ik wens alle kandidaten veel succes.

Laatste blogs van kandidaten

  • Kandidaat

    10 oktober 2024

    Met dit diploma heb ik mijn angst overwonnen om werk te zoeken in Nederland.

    Margarita Kashoida over de reis naar haar volgende examen Basiskennis Calculatie (BKC®)

  • Kandidaat

    17 september 2024

    Een nieuwe start als boekhouder in Nederland

    Olga Bachalo over het examen Basiskennis Boekhouden (BKB®)

  • Kandidaat

    12 augustus 2024

    Blijf nieuwsgiering en blijf leren!

    Piet Sportel over zijn behaalde Associatiediploma

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!