“Verrijken van kennis biedt nieuwe kansen”

14 december 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Blog Linda Dekker

Ik ben Linda Dekker en ben nu tien jaar mede-eigenaar van Prijs-Knaller.nl; een webshop in hang- en sluitwerk. Daarnaast werk ik sinds een jaar als beheerder van wijkcentrum Het Kernhuis in Ede.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik leergierig en gemotiveerd ben en altijd boordevol ideeën zit. Ik denk liever in oplossingen dan in problemen en zo lukt het mij vaak om met weinig middelen iets moois neer te zetten.

Ik heb recent mijn kennis op meerdere vlakken verbreed door het behalen van het diploma Sociale Hygiëne, HACCP, het volgen van een cursus Online Marketing en verder ik heb de opleiding Office Management bijna afgerond. Een onderdeel van deze opleiding is de module Zakelijke Correspondentie Nederlands van de Associatie, waarvoor ik kortgeleden mijn diploma heb behaald.

Leren is leuk en het is nog leuker als je kunt aantonen dat je de kennis hebt en die in de praktijk kunt toepassen. Het verrijken van je kennis biedt nieuwe kansen!

Waar ik blij van word en wat mij motiveert is als de doelstellingen die ik voor ogen had, behaald worden.

Een tip die ik anderen wil geven is dat je ook met kleine stapjes kunt komen waar je wilt zijn. Als je stil blijft staan, kom je niet verder. Begin eraan en ga ervoor!

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  22 mei 2024

  Online studie bij LOI opent deuren

  Romeo Kemper over zijn VBA ®-diploma

 • Kandidaat

  6 mei 2024

  Levenslang leren en duurzaam inzetbaarheid

  Hui Chen Hsu over haar interessante carrièrepad

 • Kandidaat

  22 april 2024

  Elke stap die je zet, brengt je dichter bij je dromen

  Joanna Fraczak over Basiskennis Boekhouden (BKB®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!