“Werkervaring opdoen tijdens een passende studie vond ik heel fijn”

4 juli 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Claudette van Bennekom over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Mijn naam is Claudette van Bennekom, ik ben 33 jaar en moeder van een dochtertje.  

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling HR, bij De Mandemakers Groep, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag iets nieuws leren en mijn functie uitbreiden. Toen deze mogelijkheid er kwam op de salarisadministratie, omdat een collega met pensioen ging, wilde ik deze kans met beide handen aanpakken.  

 

Mijn werkgever ondersteunde mij hier goed in en ik mocht mij, op kosten van de zaak, verder ontwikkelen op de salarisadministratie. Ik had hier nog geen kennis van en heb daarom gekozen voor de opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL®) via NCOI.  

Ik vond het wel spannend, want hoe ga je studeren combineren met een parttime baan en het runnen van een huishouden? Maar achteraf gezien heb ik gemerkt dat je daar wel een weg in vindt. Je plant je dagen meer en met de juiste mensen om je heen lukt dit ook. Daarnaast is werkervaring opdoen tijdens het volgen van een passende studie juist fijn. Je hebt dan de mogelijkheid om vragen te stellen aan collega’s waar je tijdens je studie tegenaan loopt. 

Nu, vijf maanden en twee examens later, heb ik mijn diploma BKL® behaald! Ik ben erg trots en wil anderen graag meegeven: ben trots op jezelf en wees niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan! 

Laatste blogs van kandidaten

 • Kandidaat

  9 augustus 2022

  “Blijf niet hangen, maar ga op zoek naar jouw interesses, ambities en mogelijkheden!”

  Blog Patrick van der Reest over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 • Kandidaat

  11 juli 2022

  “Een goed begin is écht het halve werk”

  Yuliia Indenko over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 • Kandidaat

  4 juli 2022

  “Werkervaring opdoen tijdens een passende studie vond ik heel fijn”

  Claudette van Bennekom over Basiskennis Loonadministratie (BKL®)

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!