Decemberdrukte bij de Associatie

12 november 2019

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Onze ervaring leert dat (eind) december een populaire periode is om examen te doen. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je dan ook om je examen tijdig in te plannen.

Om in te schrijven voor een examen, klik je op de button Inschrijven & Aanvragen. Deze button vind je op de examenpagina of rechtsboven op elke pagina.

Meer informatie over inschrijven voor een examen, vind je hier.

Laatste nieuws

 • 1 juli 2024

  Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

  Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst.

 • 27 juni 2024

  Inzagemomenten in de zomer

  Tijdens de vakantieperiode zal er inzage plaatsvinden op 6 en 20 augustus in plaats van 5 en 19 augustus. Het inzagemoment van 27 augustus zal komen te vervallen.

 • 12 juni 2024

  In de schoolbanken bij Visma | Raet

  Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!