Administratiekosten, termijnen omboeken en annuleren

20 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Door de coronacrisis en de daarop volgende maatregelen werden onze kandidaten en wij opeens geconfronteerd met examenmomenten die niet door konden gaan of verplaatst moesten worden. Wij hebben daarom destijds besloten om het omboeken en annuleren van een examen tot en met één werkdag voor een examen gratis mogelijk te maken.

Ondertussen is er meer duidelijk over de examinering in de aankomende maanden en is de examinering op verschillende locaties weer opgestart. Vanaf donderdag 7 mei zullen daarom weer de gebruikelijke termijnen en eventuele administratiekosten worden gehanteerd voor het omboeken en annuleren van een examen. De termijnen, kosten en het examenreglement vindt u hier.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!