Administratiekosten, termijnen omboeken en annuleren

20 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Door de coronacrisis en de daarop volgende maatregelen werden onze kandidaten en wij opeens geconfronteerd met examenmomenten die niet door konden gaan of verplaatst moesten worden. Wij hebben daarom destijds besloten om het omboeken en annuleren van een examen tot en met één werkdag voor een examen gratis mogelijk te maken.

Ondertussen is er meer duidelijk over de examinering in de aankomende maanden en is de examinering op verschillende locaties weer opgestart. Vanaf donderdag 7 mei zullen daarom weer de gebruikelijke termijnen en eventuele administratiekosten worden gehanteerd voor het omboeken en annuleren van een examen. De termijnen, kosten en het examenreglement vindt u hier.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!