Administratiekosten, termijnen omboeken en annuleren

20 april 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Door de coronacrisis en de daarop volgende maatregelen werden onze kandidaten en wij opeens geconfronteerd met examenmomenten die niet door konden gaan of verplaatst moesten worden. Wij hebben daarom destijds besloten om het omboeken en annuleren van een examen tot en met één werkdag voor een examen gratis mogelijk te maken.

Ondertussen is er meer duidelijk over de examinering in de aankomende maanden en is de examinering op verschillende locaties weer opgestart. Vanaf donderdag 7 mei zullen daarom weer de gebruikelijke termijnen en eventuele administratiekosten worden gehanteerd voor het omboeken en annuleren van een examen. De termijnen, kosten en het examenreglement vindt u hier.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!