Einde coronamaatregelen op examenlocaties

Goed nieuws voor iedereen die een examen gaat afleggen op een van onze Lamark locaties: vanaf heden zijn de coronamaatregelen niet meer van toepassing! Dit betekent dat examenkandidaten zonder restricties en met volle focus aan hun examen kunnen beginnen. We begrijpen dat de afgelopen periode voor veel examenkandidaten een uitdaging was en we willen iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking.

Dankzij het goede gedrag van alle examenkandidaten hebben we ervoor kunnen zorgen dat we de examens veilig en verantwoord konden afnemen. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend volgen en zullen we, waar nodig, onze maatregelen aanpassen. Op de website van de Associatie is altijd de laatste informatie te vinden.

Laatste nieuws

  • 14 maart 2024

    Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

    Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

  • 15 februari 2024

    Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

    De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!