Onderscheid jezelf en investeer in jouw social skills

Ben jij een ambitieuze salarisprofessional of sta je in de startblokken van je carrière en laat jij tijdens sollicitatiegesprekken en op de werkvloer voldoende zien dat je beschikt over persoonlijke kwaliteiten?

De Associatie voor Examinering biedt de kans om te investeren in jouw social skills om dit naar een hoger niveau te tillen. Deze persoonlijke kwaliteiten zijn onmisbaar op de werkvloer en hierin investeren onderscheidt je ten opzichte van andere collega’s. Maar wat zijn social skills precies, hoe gebruik jij deze persoonlijke kenmerken en hoe kun jij je als salarisprofessional hierin ontwikkelen? Met dit artikel duiken we in de term ‘social skills’ en leggen we uit hoe dit is verwerkt in het nieuwe examen van de Associatie voor Examinering.

Lees het artikel en investeer in jezelf!

Laatste nieuws

 • 16 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Pinksteren

  Op maandag 20 mei zijn wij gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. We staan weer tot uw beschikking op dinsdag 21 mei vanaf 08.30 uur.

 • 6 mei 2024

  Beschikbaarheid tijdens Hemelvaartsdag

  Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaartsdag. We staan weer tot uw beschikking op maandag 13 mei vanaf 08.30 uur.

 • 29 april 2024

  Webinar: inzicht in de werkkostenregeling

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 4 juni 2024 een live webinar waarin de werkkostenregeling (WKR) centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!