Onderscheid jezelf en investeer in jouw social skills

Ben jij een ambitieuze salarisprofessional of sta je in de startblokken van je carrière en laat jij tijdens sollicitatiegesprekken en op de werkvloer voldoende zien dat je beschikt over persoonlijke kwaliteiten?

De Associatie voor Examinering biedt de kans om te investeren in jouw social skills om dit naar een hoger niveau te tillen. Deze persoonlijke kwaliteiten zijn onmisbaar op de werkvloer en hierin investeren onderscheidt je ten opzichte van andere collega’s. Maar wat zijn social skills precies, hoe gebruik jij deze persoonlijke kenmerken en hoe kun jij je als salarisprofessional hierin ontwikkelen? Met dit artikel duiken we in de term ‘social skills’ en leggen we uit hoe dit is verwerkt in het nieuwe examen van de Associatie voor Examinering.

Lees het artikel en investeer in jezelf!

Laatste nieuws

  • 16 april 2024

    Wij zijn eX:plain, dé organisatie achter examens in Nederland.

    In het Jaaroverzicht 2023 presenteert eX:plain vol trots de initiatieven en activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. eX:plain richt zich op examinering van het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs met als doel een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

  • 8 april 2024

    Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

    Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!