Focus op financieel-administratief en loonadministratie

4 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering gaat zich meer focussen op de financieel-administratieve en loonadministratieve examens. Door die focus kunnen wij nog meer kwaliteit bieden.

Om die focus te kunnen realiseren gaan we de huidige diplomalijnen juridisch en secretarieel stopzetten. We willen uiteraard kandidaten die inmiddels gestart zijn met de voorbereiding op juridische of secretariële diploma’s voldoende tijd bieden de examens af te leggen. Daarom bouwen we de beide diplomalijnen in twee jaar af.

Vanaf 1 september 2022 is het niet meer mogelijk examens en of herkansingen binnen de diplomalijnen juridisch en secretarieel af te leggen.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!