Focus op financieel-administratief en loonadministratie

4 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering gaat zich meer focussen op de financieel-administratieve en loonadministratieve examens. Door die focus kunnen wij nog meer kwaliteit bieden.

Om die focus te kunnen realiseren gaan we de huidige diplomalijnen juridisch en secretarieel stopzetten. We willen uiteraard kandidaten die inmiddels gestart zijn met de voorbereiding op juridische of secretariële diploma’s voldoende tijd bieden de examens af te leggen. Daarom bouwen we de beide diplomalijnen in twee jaar af.

Vanaf 1 september 2022 is het niet meer mogelijk examens en of herkansingen binnen de diplomalijnen juridisch en secretarieel af te leggen.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!