Focus op financieel-administratief en loonadministratie

4 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

De Associatie voor Examinering gaat zich meer focussen op de financieel-administratieve en loonadministratieve examens. Door die focus kunnen wij nog meer kwaliteit bieden.

Om die focus te kunnen realiseren gaan we de huidige diplomalijnen juridisch en secretarieel stopzetten. We willen uiteraard kandidaten die inmiddels gestart zijn met de voorbereiding op juridische of secretariële diploma’s voldoende tijd bieden de examens af te leggen. Daarom bouwen we de beide diplomalijnen in twee jaar af.

Vanaf 1 september 2022 is het niet meer mogelijk examens en of herkansingen binnen de diplomalijnen juridisch en secretarieel af te leggen.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!