Uitnodiging: fysieke opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

De Associatie voor Examinering organiseert een fysieke netwerkbijeenkomst voor opleiders, docenten en uitgevers. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons gebouw aan de Plotterweg 1 in Amersfoort op woensdag 12 oktober 2022 van 15:00 - 16:30 uur. Aansluitend is, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor netwerken. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?
Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.

De Associatie voor Examinering is volop in beweging. Het team werkt hard aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande onafhankelijke examens en met trots geven wij daarom een exclusief kijkje in de keuken. We trappen af met een voorstelrondje van het gehele team en laten iets zien van onze belangrijkste processen. Daarin komen ook de functies van een itemauteur, vaststeller, corrector en de examencommissie aan bod. Op deze manier laten we zien hoe examenvragen en examenprogramma’s tot stand komen. Vervolgens vertellen we over de analyse van examens en examenvragen en gaan jullie uiteindelijk zelf de uitdaging aan met de constructie van examenvragen.

Het programma:

 • Welkom door Riny van Nuland, programmamanager Associatie 
 • Voorstelrondje team Associatie 
 • Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?  
 • Interactieve sessie 
 • Afsluiten met een borrel  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wij hebben er veel zin in en zien ernaar uit om u op 12 oktober te mogen verwelkomen in Amersfoort! 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 15 september 2022

  Webinar opfrisbeurt vakkennis sociale zekerheid

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 8 november een webinar over socialezekerheidswetgeving. In twee uur geeft spreker Marjol Nikkels u een opfrisbeurt om de vakkennis over sociale zekerheid weer actueel en snel paraat te hebben, bijvoorbeeld als er een lastige vraag komt. Bedoeld voor werkgevers en medewerkers in de functie van salarisadministrateur en HR-professionals.

 • 14 september 2022

  Webinar opvolging Prinsjesdag: Wat zijn de gevolgen voor de loonadministratie?

  Op 22 november organiseert de Associatie voor Examinering een webinar waarin Prinsjesdag 2022 centraal staat. Zeker dit jaar speelt de actualiteit een grote rol. Denk hierbij aan de financiële gevolgen van corona en de gestegen lasten. De hoop ligt bij een compensatie voor de werknemer en een mogelijke lastenverlichting voor de werkgever. Wat kunnen we verwachten? Het webinar is bedoeld voor werknemers in de financiële administratie en de salarisadministratie.

 • 9 september 2022

  Bereikbaarheid 16 september

  Op vrijdag 16 september is de Associatie vanaf 12.30 uur niet bereikbaar. Wij staan je op maandag 19 september vanaf 08.30 uur graag te woord.
  Mogelijk vind je het antwoord op jouw vraag via onze Veelgestelde vragen of onze chatbot.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!