Uitnodiging: fysieke opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

De Associatie voor Examinering organiseert een fysieke netwerkbijeenkomst voor opleiders, docenten en uitgevers. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons gebouw aan de Plotterweg 1 in Amersfoort op woensdag 12 oktober 2022 van 15:00 - 16:30 uur. Aansluitend is, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor netwerken. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?
Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.

De Associatie voor Examinering is volop in beweging. Het team werkt hard aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande onafhankelijke examens en met trots geven wij daarom een exclusief kijkje in de keuken. We trappen af met een voorstelrondje van het gehele team en laten iets zien van onze belangrijkste processen. Daarin komen ook de functies van een itemauteur, vaststeller, corrector en de examencommissie aan bod. Op deze manier laten we zien hoe examenvragen en examenprogramma’s tot stand komen. Vervolgens vertellen we over de analyse van examens en examenvragen en gaan jullie uiteindelijk zelf de uitdaging aan met de constructie van examenvragen.

Het programma:

 • Welkom door Riny van Nuland, programmamanager Associatie 
 • Voorstelrondje team Associatie 
 • Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?  
 • Interactieve sessie 
 • Afsluiten met een borrel  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wij hebben er veel zin in en zien ernaar uit om u op 12 oktober te mogen verwelkomen in Amersfoort! 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 29 juni 2022

  Bereikbaarheid Associatie op donderdag 7 juli

  Op donderdag 7 juli is de Associatie vanaf 16:00 uur telefonisch niet bereikbaar. Wij staan je vrijdag 8 juli vanaf 08:30 uur graag weer te woord.

 • 22 juni 2022

  Webinar door Marjol Nikkels: Begeleiding van de langdurig zieke werknemer

  Op dinsdag 6 september organiseert de Associatie voor Examinering een webinar over de rechten en plichten bij ziekte voor werkgever en werknemer. Centraal staat de vraag: wat zijn de wettelijke kaders? Het webinar is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

 • 22 juni 2022

  Uitnodiging netwerkbijeenkomst Amersfoort

  De Associatie voor Examinering organiseert een fysieke netwerkbijeenkomst voor opleiders, docenten en uitgevers. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons gebouw aan de Plotterweg 1 in Amersfoort op woensdag 12 oktober 2022 van 15:00 - 16:30 uur. Aansluitend is, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor netwerken. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering? Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.  

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!