Uitnodiging: fysieke opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

De Associatie voor Examinering organiseert een fysieke netwerkbijeenkomst voor opleiders, docenten en uitgevers. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons gebouw aan de Plotterweg 1 in Amersfoort op woensdag 12 oktober 2022 van 15:00 - 16:30 uur. Aansluitend is, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor netwerken. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?
Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.

De Associatie voor Examinering is volop in beweging. Het team werkt hard aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande onafhankelijke examens en met trots geven wij daarom een exclusief kijkje in de keuken. We trappen af met een voorstelrondje van het gehele team en laten iets zien van onze belangrijkste processen. Daarin komen ook de functies van een itemauteur, vaststeller, corrector en de examencommissie aan bod. Op deze manier laten we zien hoe examenvragen en examenprogramma’s tot stand komen. Vervolgens vertellen we over de analyse van examens en examenvragen en gaan jullie uiteindelijk zelf de uitdaging aan met de constructie van examenvragen.

Het programma:

 • Welkom door Riny van Nuland, programmamanager Associatie 
 • Voorstelrondje team Associatie 
 • Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?  
 • Interactieve sessie 
 • Afsluiten met een borrel  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wij hebben er veel zin in en zien ernaar uit om u op 12 oktober te mogen verwelkomen in Amersfoort! 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 8 april 2024

  Webinar: Vervoer in de salarisadministratie

  Schrijf u nu in voor het webinar! Spreker Roelof van Marrum neemt de aanwezigen mee in de wereld van ‘Vervoer in de salarisadministratie. Verschillende vergoedingen en verstrekkingen m.b.t. vervoer van de werknemer staan centraal tijdens dit webinar.

 • 14 maart 2024

  Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

  Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!