Uitnodiging: fysieke opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

De Associatie voor Examinering organiseert een fysieke netwerkbijeenkomst voor opleiders, docenten en uitgevers. Deze bijeenkomst vindt plaats in ons gebouw aan de Plotterweg 1 in Amersfoort op woensdag 12 oktober 2022 van 15:00 - 16:30 uur. Aansluitend is, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid voor netwerken. Het thema van de bijeenkomst is: Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?
Graag nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn.

De Associatie voor Examinering is volop in beweging. Het team werkt hard aan de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande onafhankelijke examens en met trots geven wij daarom een exclusief kijkje in de keuken. We trappen af met een voorstelrondje van het gehele team en laten iets zien van onze belangrijkste processen. Daarin komen ook de functies van een itemauteur, vaststeller, corrector en de examencommissie aan bod. Op deze manier laten we zien hoe examenvragen en examenprogramma’s tot stand komen. Vervolgens vertellen we over de analyse van examens en examenvragen en gaan jullie uiteindelijk zelf de uitdaging aan met de constructie van examenvragen.

Het programma:

 • Welkom door Riny van Nuland, programmamanager Associatie 
 • Voorstelrondje team Associatie 
 • Hoe werkt de Associatie aan een hoge kwaliteit van onafhankelijke examinering?  
 • Interactieve sessie 
 • Afsluiten met een borrel  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wij hebben er veel zin in en zien ernaar uit om u op 12 oktober te mogen verwelkomen in Amersfoort! 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 23 november 2023

  De nieuwe pensioenwet: welke keuzes moet u maken, hoe lost u knelpunten op en wat kunt u vandaag al doen?

  De Associatie voor Examinering organiseert het webinar voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker en expert Hans Kennis leidt het gesprek. Hans is onafhankelijk specialist op het gebied van pensioenen en beloning. Hij adviseert werkgevers en ondernemingsraden. Schrijf u nu in voor het webinar op dinsdag 13 februari 2024!

 • 23 november 2023

  Vanaf 4 december een nieuwe examenlocatie in Den haag 

  Heb je een examen geboekt of wil je een examen boeken in Den Haag? Let op: vanaf 4 december 2023 zullen de examens plaatsvinden in het nieuwe Test Center ‘Lamark Den Haag’. Lees snel verder!

 • 14 november 2023

  Inzagemogelijkheden tijdens de komende vakantieperiode

  In verband met de feestdagen is de laatste inzagemogelijkheid van 2023 gepland op dinsdag 19 december 2023. De eerstvolgende mogelijkheid in 2024 voor inzage is 8 januari 2024.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!