Inzagemogelijkheden per 1 januari 2023

16 november 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Per 1 januari 2023 veranderen onze inzagemomenten. Vanaf dan kunnen kandidaten op de volgende momenten inzage doen:

 • elke even week op maandagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur
 • elke oneven week op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur

De optie om elke week inzage te doen, komt hiermee te vervallen. Het aanvragen van inzage verloopt via het eigen account op onze website. De inzage vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort.

Laatste nieuws

 • 1 december 2022

  Uitnodiging online bijeenkomst Ondernemerschap niveau 4

  De Associatie voor Examinering vindt het belangrijk dat jonge ondernemers goed beslagen ten ijs komen. Daarom organiseren we op dinsdag 8 februari een online bijeenkomst over het examen Ondernemerschap niveau 4. Bedoeld voor opleiders/docenten in het voortgezet onderwijs en het mbo, die hun leerlingen/studenten deze extra kennis willen bieden. Lees snel verder en meld u direct aan!

 • 28 november 2022

  Webinar Basiscursus pensioenen: de inleiding tot het pensioenakkoord

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 7 februari 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is zelfstandig pensioenspecialist Hans Kennis.

 • 28 november 2022

  Webinar: expats in Nederland – hoe werkt dat?

  Op donderdag 1 februari organiseert de Associatie voor Examinering een webinar voor eenieder die vanuit zijn functie te maken heeft met werknemers die vanuit het buitenland als expat in Nederland komen werken. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers, hr-professionals, adviseurs en medewerkers in de functie van salarisadministrateur. Carlo Douven is spreker van dit webinar en hij is specialist internationaal belastingrecht en sociale zekerheid.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!