Inzagemogelijkheden per 1 januari 2023

16 november 2022

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Per 1 januari 2023 veranderen onze inzagemomenten. Vanaf dan kunnen kandidaten op de volgende momenten inzage doen:

 • elke even week op maandagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur
 • elke oneven week op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur

De optie om elke week inzage te doen, komt hiermee te vervallen. Het aanvragen van inzage verloopt via het eigen account op onze website. De inzage vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort.

Laatste nieuws

 • 28 februari 2023

  Netwerkbijeenkomst Vecon voor vo-docenten

  Op vrijdag 24 maart organiseert de Vecon Business School (VBS) een netwerkbijeenkomst bij Hogeschool InHolland in Delft. Tijdens deze bijeenkomst worden diverse workshops georganiseerd, o.a. door Patrick Fränzel, docent op het Veenlanden College over Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Ondernemerschap.

 • 27 januari 2023

  Webinar Actualiteiten Sociale Zekerheid en Arbeidsmarkt

  De Associatie voor Examinering organiseert op maandag 20 maart 2023 een webinar omtrent alle actualiteiten binnen de sociale zekerheid en arbeidsmarkt. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs. Spreker is Marjol Nikkels, specialist in sociale zekerheid, arbeidsrecht en inkomensverzekeringen.

 • 24 januari 2023

  Webinar Sectorindeling, cao-toepassing en pensioenverplichting

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 30 mei 2023 een webinar waarin sectorindeling, cao en pensioenregelingen centraal staan. Spreker is specialist werkgeverszaken Roelof van Marrum. Met dit webinar kunnen salarisprofessionals hun kennis over dit onderwerp vergroten.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!