Online bijeenkomst Examineren van de toekomst

1 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Op 5 oktober 2021 organiseert de Associatie een online bijeenkomst voor opleiders, examencentra en andere geïnteresseerden. Het hoofdonderwerp is: ‘Examinering van de toekomst, nu en later’.

Tijdens deze online bijeenkomst gaan we in op ‘continu leren en beoordelen’ en ‘adoptie van nieuwe technologie’. We bespreken de huidige examensituatie en vervolgens gaan we het hebben over hoe de examenbranche zich ontwikkelt, aan de hand van een viertal trends binnen data en technologie.

Tot slot wordt aangegeven hoe we deze trends kunnen adopteren en daarmee toonaangevend en innovatief kunnen blijven. Het doel van deze bijeenkomst is iedereen te informeren over de trends en bespreken hoe deze trends invloed hebben op onze manier van werken.

Spreker is Sebastiaan de Klerk, Ph.D. Senior Research and Data Scientist bij eX:plain.

Deze online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 5 oktober van 15:00 tot 17:00 uur. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via docentendag@associatie.nl

Bekijk ook de video’s die Sebastiaan eerder maakte over de 4 trends voor leren en beoordelen.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!