Online bijeenkomst Examineren van de toekomst

1 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Op 5 oktober 2021 organiseert de Associatie een online bijeenkomst voor opleiders, examencentra en andere geïnteresseerden. Het hoofdonderwerp is: ‘Examinering van de toekomst, nu en later’.

Tijdens deze online bijeenkomst gaan we in op ‘continu leren en beoordelen’ en ‘adoptie van nieuwe technologie’. We bespreken de huidige examensituatie en vervolgens gaan we het hebben over hoe de examenbranche zich ontwikkelt, aan de hand van een viertal trends binnen data en technologie.

Tot slot wordt aangegeven hoe we deze trends kunnen adopteren en daarmee toonaangevend en innovatief kunnen blijven. Het doel van deze bijeenkomst is iedereen te informeren over de trends en bespreken hoe deze trends invloed hebben op onze manier van werken.

Spreker is Sebastiaan de Klerk, Ph.D. Senior Research and Data Scientist bij eX:plain.

Deze online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 5 oktober van 15:00 tot 17:00 uur. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via docentendag@associatie.nl

Bekijk ook de video’s die Sebastiaan eerder maakte over de 4 trends voor leren en beoordelen.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!