Online bijeenkomst Examineren van de toekomst

1 september 2021

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Op 5 oktober 2021 organiseert de Associatie een online bijeenkomst voor opleiders, examencentra en andere geïnteresseerden. Het hoofdonderwerp is: ‘Examinering van de toekomst, nu en later’.

Tijdens deze online bijeenkomst gaan we in op ‘continu leren en beoordelen’ en ‘adoptie van nieuwe technologie’. We bespreken de huidige examensituatie en vervolgens gaan we het hebben over hoe de examenbranche zich ontwikkelt, aan de hand van een viertal trends binnen data en technologie.

Tot slot wordt aangegeven hoe we deze trends kunnen adopteren en daarmee toonaangevend en innovatief kunnen blijven. Het doel van deze bijeenkomst is iedereen te informeren over de trends en bespreken hoe deze trends invloed hebben op onze manier van werken.

Spreker is Sebastiaan de Klerk, Ph.D. Senior Research and Data Scientist bij eX:plain.

Deze online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 5 oktober van 15:00 tot 17:00 uur. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via docentendag@associatie.nl

Bekijk ook de video’s die Sebastiaan eerder maakte over de 4 trends voor leren en beoordelen.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!