Opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

Uitnodiging informatiesessie Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 

Woensdag 6 april organiseert de Associatie voor Examinering van 13:00 – 15:00 uur een online informatiesessie. De sessie gaat over het nieuwe examen Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 en is bestemd voor opleiders, docenten en uitgevers. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.  

De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) leidt op tot gevorderde salarisadministrateurs, met het accent op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarnaast is er aandacht voor onder meer HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Dit zijn belangrijke (hard) skills, maar daarmee is de salarisprofessional van nu er nog niet.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van zogenaamde social skills. Denk hierbij aan eigenschappen als samenwerken, presenteren en adviseren. Aangezien we kennis en skills onze hele carrière ontwikkelen, bepalen ze ook of iemand de kwaliteiten heeft om door te groeien binnen zijn of haar bedrijf. Daarom heeft de Associatie een examen ontwikkeld om die social skills te examineren.  

Graag nodigen wij u uit om het examineren van het VPS® social skills nader toe te lichten.  

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Het programma

Het programma  

 • Welkom door Melvin van Puffelen, teamleider Associatie
 • Urgentie van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Inhoud van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Demo van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Vragen / napraten

Dit gratis webinar is één van de verschillende bijeenkomsten die we u aanbieden in het kader van kennisdeling. Heeft u onderwerpen waarover u graag meer wilt weten, dan kunt u die bij ons opgeven, per e-mail of na afloop van de bijeenkomst. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van de (online) informatiesessie ontvangt u van ons de link voor deelname. 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 1 juli 2024

  Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

  Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst.

 • 27 juni 2024

  Inzagemomenten in de zomer

  Tijdens de vakantieperiode zal er inzage plaatsvinden op 6 en 20 augustus in plaats van 5 en 19 augustus. Het inzagemoment van 27 augustus zal komen te vervallen.

 • 12 juni 2024

  In de schoolbanken bij Visma | Raet

  Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!