Opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

Uitnodiging informatiesessie Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 

Woensdag 6 april organiseert de Associatie voor Examinering van 13:00 – 15:00 uur een online informatiesessie. De sessie gaat over het nieuwe examen Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 en is bestemd voor opleiders, docenten en uitgevers. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.  

De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) leidt op tot gevorderde salarisadministrateurs, met het accent op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarnaast is er aandacht voor onder meer HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Dit zijn belangrijke (hard) skills, maar daarmee is de salarisprofessional van nu er nog niet.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van zogenaamde social skills. Denk hierbij aan eigenschappen als samenwerken, presenteren en adviseren. Aangezien we kennis en skills onze hele carrière ontwikkelen, bepalen ze ook of iemand de kwaliteiten heeft om door te groeien binnen zijn of haar bedrijf. Daarom heeft de Associatie een examen ontwikkeld om die social skills te examineren.  

Graag nodigen wij u uit om het examineren van het VPS® social skills nader toe te lichten.  

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Het programma

Het programma  

 • Welkom door Melvin van Puffelen, teamleider Associatie
 • Urgentie van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Inhoud van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Demo van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Vragen / napraten

Dit gratis webinar is één van de verschillende bijeenkomsten die we u aanbieden in het kader van kennisdeling. Heeft u onderwerpen waarover u graag meer wilt weten, dan kunt u die bij ons opgeven, per e-mail of na afloop van de bijeenkomst. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van de (online) informatiesessie ontvangt u van ons de link voor deelname. 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 19 mei 2022

  Webinar door Hans Kennis – Het pensioenakkoord: ‘Welke problemen worden opgelost en wat gaat er veranderen?’

  Op 4 oktober organiseert de Associatie voor Examinering een webinar over het pensioenakkoord ‘Welke problemen worden opgelost en wat er veranderen?’. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Dit webinar is voor werkgevers en medewerkers in de functie van salarisadministrateur. En iedereen die niet dagelijks met pensioenen te maken heeft, maar er wel mee in aanraking komt.

 • 28 april 2022

  Webinar: Alexander Jansen – Ontwikkelingen arbeidsrecht 2022 – Voorkomen is beter dan genezen!

  De Associatie voor Examinering organiseert op donderdag 29 september 2022 een webinar over Ontwikkelingen arbeidsrecht 2022. De meest actuele ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht worden besproken en er worden praktische tips gegeven waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Uitgangspunt van de cursus is dat het beter is om juridische problemen te voorkomen, dan te genezen. Het webinar is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals. Spreker is Alexander Jansen, advocaat en docent arbeidsrecht.  

 • 21 april 2022

  Klanttevredenheidsonderzoek opleiders 2022

  De Associatie voor Examinering wil de klantbeleving naar een hoger niveau brengen. In het eerste kwartaal van 2022 is er een klanttevredenheidsonderzoek uitgezet onder alle opleiders die opleiden voor de examens van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!