Opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

Uitnodiging informatiesessie Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 

Woensdag 6 april organiseert de Associatie voor Examinering van 13:00 – 15:00 uur een online informatiesessie. De sessie gaat over het nieuwe examen Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 en is bestemd voor opleiders, docenten en uitgevers. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.  

De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) leidt op tot gevorderde salarisadministrateurs, met het accent op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarnaast is er aandacht voor onder meer HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Dit zijn belangrijke (hard) skills, maar daarmee is de salarisprofessional van nu er nog niet.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van zogenaamde social skills. Denk hierbij aan eigenschappen als samenwerken, presenteren en adviseren. Aangezien we kennis en skills onze hele carrière ontwikkelen, bepalen ze ook of iemand de kwaliteiten heeft om door te groeien binnen zijn of haar bedrijf. Daarom heeft de Associatie een examen ontwikkeld om die social skills te examineren.  

Graag nodigen wij u uit om het examineren van het VPS® social skills nader toe te lichten.  

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Het programma

Het programma  

 • Welkom door Melvin van Puffelen, teamleider Associatie
 • Urgentie van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Inhoud van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Demo van het examen beroepscommunicatie niveau 5
 • Vragen / napraten

Dit gratis webinar is één van de verschillende bijeenkomsten die we u aanbieden in het kader van kennisdeling. Heeft u onderwerpen waarover u graag meer wilt weten, dan kunt u die bij ons opgeven, per e-mail of na afloop van de bijeenkomst. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van de (online) informatiesessie ontvangt u van ons de link voor deelname. 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

 • 30 mei 2023

  Onderzoek klanttevredenheid 2023

  Acht van de tien examenkandidaten beveelt de Associatie aan, binnen hun netwerk, zo blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek 2023.

 • 25 april 2023

  Einde coronamaatregelen op examenlocaties

  Goed nieuws voor iedereen die een examen gaat afleggen op een van onze Lamark locaties: vanaf heden zijn de coronamaatregelen niet meer van toepassing! Dit betekent dat examenkandidaten zonder restricties en met volle focus aan hun examen kunnen beginnen. We begrijpen dat de afgelopen periode voor veel examenkandidaten een uitdaging was en we willen iedereen bedanken voor het begrip en de medewerking.

 • 11 april 2023

  Wet Toekomst Pensioenen: ‘Van oud naar nieuw’

  De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 27 juni 2023 een webinar waarin het pensioen centraal staat. Bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de pensioenregeling. Spreker is Hans Kennis. Hans adviseert in zijn dagelijks leven werkgevers en ondernemingsraden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!