Opleiders-, docenten- en uitgeversbijeenkomst

Uitnodiging informatiesessie Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 

Woensdag 6 april organiseert de Associatie voor Examinering van 13:00 – 15:00 uur een online informatiesessie. De sessie gaat over het nieuwe examen Beroepscommunicatie VPS® niveau 5 en is bestemd voor opleiders, docenten en uitgevers. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.  

De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) leidt op tot gevorderde salarisadministrateurs, met het accent op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarnaast is er aandacht voor onder meer HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Dit zijn belangrijke (hard) skills, maar daarmee is de salarisprofessional van nu er nog niet.  

Steeds meer bedrijven zien het belang van zogenaamde social skills. Denk hierbij aan eigenschappen als samenwerken, presenteren en adviseren. Aangezien we kennis en skills onze hele carrière ontwikkelen, bepalen ze ook of iemand de kwaliteiten heeft om door te groeien binnen zijn of haar bedrijf. Daarom heeft de Associatie een examen ontwikkeld om die social skills te examineren.  

Graag nodigen wij u uit om het examineren van het VPS® social skills nader toe te lichten.  

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Het programma

Het programma  

  • Welkom door Melvin van Puffelen, teamleider Associatie
  • Urgentie van het examen beroepscommunicatie niveau 5
  • Inhoud van het examen beroepscommunicatie niveau 5
  • Demo van het examen beroepscommunicatie niveau 5
  • Vragen / napraten

Dit gratis webinar is één van de verschillende bijeenkomsten die we u aanbieden in het kader van kennisdeling. Heeft u onderwerpen waarover u graag meer wilt weten, dan kunt u die bij ons opgeven, per e-mail of na afloop van de bijeenkomst. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar docentendag@associatie.nl onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling. Een week voor aanvang van de (online) informatiesessie ontvangt u van ons de link voor deelname. 

Meld je aan voor andere online kennissessies.

Laatste nieuws

  • 14 maart 2024

    Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

    Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

  • 15 februari 2024

    Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

    De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!