Over examens na 6 april

27 maart 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wat gebeurt er met mijn examen na 6 april? Deze vraag wordt ons momenteel veel gesteld. We begrijpen dat u benieuwd bent of uw examen dat na 6 april gepland staat gewoon door kan gaan. Hier hebben we op dit moment helaas nog geen definitief antwoord op. Wij willen de gezondheid van onze kandidaten en medewerkers voorop stellen. Wij zijn daarom verschillende mogelijkheden aan het onderzoeken om de examens op wellicht aangepaste wijze doorgang te laten vinden na deze datum. Een en ander is uiteraard ook afhankelijk van de maatregelen die het kabinet in de week van 30 maart aankondigt. Wij verwachten uiterlijk woensdag 1 april meer te kunnen laten weten over het laten doorgaan van de examens na 6 april.

Laatste nieuws

 • 20 februari 2024

  Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

  Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

 • 15 februari 2024

  Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

  De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

 • 14 februari 2024

  Vervanging rekenmachines op alle toetslocaties

  In de loop van februari 2024 zullen op alle toetslocaties de Casio fx-82MS rekenmachines vervangen worden door de nieuwe versie Casio fx-82NL.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!