Over examens na 6 april

27 maart 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wat gebeurt er met mijn examen na 6 april? Deze vraag wordt ons momenteel veel gesteld. We begrijpen dat u benieuwd bent of uw examen dat na 6 april gepland staat gewoon door kan gaan. Hier hebben we op dit moment helaas nog geen definitief antwoord op. Wij willen de gezondheid van onze kandidaten en medewerkers voorop stellen. Wij zijn daarom verschillende mogelijkheden aan het onderzoeken om de examens op wellicht aangepaste wijze doorgang te laten vinden na deze datum. Een en ander is uiteraard ook afhankelijk van de maatregelen die het kabinet in de week van 30 maart aankondigt. Wij verwachten uiterlijk woensdag 1 april meer te kunnen laten weten over het laten doorgaan van de examens na 6 april.

Laatste nieuws

 • 12 juni 2024

  In de schoolbanken bij Visma | Raet

  Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!