Over examens na 6 april

27 maart 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

Wat gebeurt er met mijn examen na 6 april? Deze vraag wordt ons momenteel veel gesteld. We begrijpen dat u benieuwd bent of uw examen dat na 6 april gepland staat gewoon door kan gaan. Hier hebben we op dit moment helaas nog geen definitief antwoord op. Wij willen de gezondheid van onze kandidaten en medewerkers voorop stellen. Wij zijn daarom verschillende mogelijkheden aan het onderzoeken om de examens op wellicht aangepaste wijze doorgang te laten vinden na deze datum. Een en ander is uiteraard ook afhankelijk van de maatregelen die het kabinet in de week van 30 maart aankondigt. Wij verwachten uiterlijk woensdag 1 april meer te kunnen laten weten over het laten doorgaan van de examens na 6 april.

Laatste nieuws

 • 19 november 2021

  Webinar Grensoverschrijdende arbeid en belastingheffing

  De Associatie organiseert op donderdag 3 februari 2022 een webinar voor de werknemer en/of werkgever die binnen het financieel advieskantoor te maken hebben met werknemers die wonen of werken in het buitenland.

 • 16 november 2021

  Nieuw: examen Beroepscommunicatie voor salarisprofessional

  De Associatie voor Examinering heeft een examen ontwikkeld waarin de communicatieve vaardigheden in de beroepscontext van de salarisprofessional getoetst kan worden.

 • 15 november 2021

  Inzagemogelijkheden per 1 januari 2022

  Per 1 januari 2022 veranderen onze inzagemomenten.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!