Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst. Samen met de Associatie voor Examinering reikten Frank Bakker en Saskia Bresser-Stein persoonlijk de diploma’s uit.

Het betreft diploma’s in de studierichting HBO Bachelor Accountancy, HBO Programma controlling, HBO Bachelor SPD, Accountancy MKB en diploma’s uit de loonlijn en de financieel administratieve lijn, o.a. BKB®, PDB®, MBA en BKL®, PDL® en VPS®.

Locatie van de uitreiking was de indrukwekkende theaterzaal van het kunstmuseum Singer in Laren. Er waren optredens van onder andere spreker Jan van Setten en Breinkrachtshow met illusionisten Dan LeFay en Karin Boon. Daarnaast was de SRFA aanwezig om nieuwe leden te informeren.

Wat deze avond extra bijzonder maakte, waren de inspirerende verhalen van elke student.

Collega’s Esther van Zwol en Sandra Hilferink hebben onder meer gezorgd voor een onvergetelijk, feestelijke avond voor de geslaagden en overige aanwezigen.

Meer weten?
Weten wat de Associatie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Saskia Bresser-Stein via s.bresser@associatie.nl.

Meer weten over de diplomalijn Loonadministratie?Lees er hier alles over.

Meer weten over de diplomalijn Financieel Administratief? Lees er hier alles over.

 

Laatste nieuws

 • 1 juli 2024

  Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

  Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst.

 • 27 juni 2024

  Inzagemomenten in de zomer

  Tijdens de vakantieperiode zal er inzage plaatsvinden op 6 en 20 augustus in plaats van 5 en 19 augustus. Het inzagemoment van 27 augustus zal komen te vervallen.

 • 12 juni 2024

  In de schoolbanken bij Visma | Raet

  Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!