Prinsjesdag update - nieuwe belastingplannen!

Een nieuw kabinet, nieuwe belastingplannen!

De Associatie voor Examinering organiseert op dinsdag 8 oktober 2024 een live webinar waarin de Prinsjesdagwijzigingen met Belastingplan 2025 centraal staan. Dit webinar is bedoeld voor werkgevers en salarisadministrateurs die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van wet- en regelgeving in de salarisadministratie en voor HR-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor arbeidsvoorwaarden. Spreker is Jan-Bertram Rietveld, specialist arbeidsverhoudingen en fiscaliteit tussen werkgever en werknemer.

Inhoud webinar

Altijd spannend! Op Prinsjesdag presenteert het nieuwe kabinet de belastingplannen voor 2025. De wijzigingen met betrekking tot de 30%-regeling worden teruggedraaid, maar hoe dit precies gebeurt, is nog onduidelijk. Ook zijn er kleine wijzigingen aangekondigd, zoals de bijtelling van de bestelauto van de zaak. De ambities van de nieuwe staatssecretaris van Financiën blijven zijn nog niet bekend. Plannen die op Prinsjesdag worden aangekondigd, gaan vaak al op 1 januari in, waardoor werkgevers snel moeten handelen om alles op tijd te regelen. In dit webinar bespreken we de plannen en geven we concrete stappen die je moet nemen!

Waarom deelnemen?

  • Ontvang een uitgebreide update over de laatste belastingplannen.
  • Begrijp de impact van deze wijzigingen op uw salarisadministratie en arbeidsvoorwaarden.
  • Krijg praktische tips en adviezen van Jan-Bertram Rietveld, een specialist op het gebied van arbeidsverhoudingen en fiscaliteit.

Spreker

Het webinar wordt verzorgd door Jan-Bertram Rietveld.
Jan-Bertram is partner bij Ernst & Young van de adviesgroep Loonheffingen. Vanuit die rol ondersteunt hij werkgevers op het gebied van arbeidsverhoudingen en fiscaliteit. In twee uur praat hij u bij over de werkkostenregeling. De theorie wordt behandeld, maar vooral ook de praktische vertaalslag naar het dagelijkse beleid bij u op kantoor.

Praktische informatie

  • Doelgroep: Werkgevers en medewerkers actief op het gebied van salarisadministratie.
  • Datum: dinsdag 8 oktober 2024 van 15.00 uur tot 17.00 uur.
  • Tarief: € 150,00 excl. btw per persoon.
  • Betaalmethode: Via iDEAL of creditcard.

Wilt u meer informatie over dit webinar? Stuur dan een e-mail naar Saskia Bresser-Stein via s.bresser@associatie.nl.

💡Tip: wilt u als organisatie een incompany webinar organiseren of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Saskia Bresser-Stein via s.bresser@associatie.nl.

Aanmelden voor het webinar
Maak een nieuw account aan of log in via bestaande inloggegevens. Aanmelden gaat vervolgens via ‘Inschrijven webinar’ onder ‘Acties’.

Direct aanmelden voor dit webinar

Laatste nieuws

  • 17 juli 2024

    Prinsjesdag update – nieuwe belastingplannen!

    Jan-Bertram Rietveld geeft op 8 oktober een update over de nieuwe belastingplannen die tijdens Prinsjesdag worden besproken. Lees meer over dit webinar en schrijf u snel in!

  • 1 juli 2024

    Podiumplekken voor geslaagde kandidaten!

    Op donderdag 20 juni vond de diploma-uitreiking plaats, die Markus Verbeek Praehep samen met de Associatie voor Examinering heeft georganiseerd. Maar liefst 45 studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst.

  • 12 juni 2024

    In de schoolbanken bij Visma | Raet

    Onder het label Associatie voor Examinering ontzorgt eX:plain bedrijven en onderwijsorganisaties op het gebied van examinering. We leveren hiermee een bijdrage aan een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met software leverancier Visma | Raet.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!