Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

3 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

In de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

De Sociale Verzekeringen Almanak is alleen digitaal (in pdf) beschikbaar. Tijdens het examen kan de almanak via een link geraadpleegd worden. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen een papieren versie van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2020* meenemen naar het examen, mits deze gelijmd of ingebonden is (syllabusvorm).

* De Sociale Verzekeringen Almanak 2021 is nog niet beschikbaar. Zodra deze versie beschikbaar komt, wordt de 2020-versie in het examen vervangen, zodat kandidaten de meest recente versie van de almanak via een link tijdens het examen kunnen raadplegen. Bij de correctie wordt rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

Laatste nieuws

 • 3 juni 2024

  Werkzaamheden rond station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst deze zomer

  Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn er grote werkzaamheden op en rond station Amersfoort Centraal en omliggende stations.

 • 1 juni 2024

  Diploma-erkenning NIRPA voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

  Voor de Associatie diploma’s Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) en Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®) is door NIRPA een nieuwe diploma-erkenning afgegeven tot 1-6-2027.

 • 27 mei 2024

  Webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht

  Tijdens het Actualiteiten Arbeidsrecht webinar op dinsdag 17 september behandelt Caroline de Graaf een selectie aan actuele arbeidsrechtelijke thema’s. Aan de hand van praktijksituaties brengt zij u op de hoogte van recente jurisprudentie en ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Verder behandelt zij actuele rechtspraak en ontwikkelingen op het thema gelijke behandeling. Meld u snel aan!

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!