Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

3 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

In de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

De Sociale Verzekeringen Almanak is alleen digitaal (in pdf) beschikbaar. Tijdens het examen kan de almanak via een link geraadpleegd worden. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen een papieren versie van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2020* meenemen naar het examen, mits deze gelijmd of ingebonden is (syllabusvorm).

* De Sociale Verzekeringen Almanak 2021 is nog niet beschikbaar. Zodra deze versie beschikbaar komt, wordt de 2020-versie in het examen vervangen, zodat kandidaten de meest recente versie van de almanak via een link tijdens het examen kunnen raadplegen. Bij de correctie wordt rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

Laatste nieuws

 • 20 oktober 2021

  Online kennissessie Ondernemerschap op 29 november

  De Associatie voor Examinering wil opleiders en docenten graag via een online sessie informeren hoe het examen Ondernemerschap is ontstaan en welke toegevoegde waarde het heeft op de huidige examens.

 • 30 september 2021

  Nieuw vanaf 1 februari 2022: het examen Ondernemerschap

  De arbeidsmarkt verschuift continu. Steeds meer mensen kiezen om voor zichzelf te beginnen. Waar het eerst leek alsof men door het coronatijdperk terughoudender werd…

 • 29 september 2021

  Aanpassing annuleringsvoorwaarden examens Associatie

  Per 1 oktober 2021 gelden weer de reguliere annulerings- / wijzigingsvoorwaarden voor het verzetten of annuleren van een examen van de Associatie.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!