Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

3 september 2020

Meer informatie nodig?
We helpen je graag!

In de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

De Sociale Verzekeringen Almanak is alleen digitaal (in pdf) beschikbaar. Tijdens het examen kan de almanak via een link geraadpleegd worden. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen een papieren versie van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2020* meenemen naar het examen, mits deze gelijmd of ingebonden is (syllabusvorm).

* De Sociale Verzekeringen Almanak 2021 is nog niet beschikbaar. Zodra deze versie beschikbaar komt, wordt de 2020-versie in het examen vervangen, zodat kandidaten de meest recente versie van de almanak via een link tijdens het examen kunnen raadplegen. Bij de correctie wordt rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

Laatste nieuws

  • 14 maart 2024

    Parkeerverbodszone Hoefkwartier rondom examencentrum Amersfoort

    Vanaf 2 april 2024 geldt er een parkeerverbodszone voor het hele Hoefkwartier. Daarmee is het verboden om auto’s in de wijk langs de rijbaan te parkeren. Parkeren kan dan alleen op de parkeerplaatsen die aangegeven zijn met vakken.

  • 20 februari 2024

    Nieuwe samenwerking SD Worx en de Associatie voor Examinering

    Onlangs richtte SD Worx, aanbieder van HR- en salarisoplossingen sinds 1945, een academy op om eigen salarisadministrateurs te trainen en werven. Voor examinering schakelde SD Worx de expertise in van de Associatie voor Examinering; onderdeel van eX:plain.

  • 15 februari 2024

    Wijzigingen examenaanbod per 1 september 2024

    De Associatie streeft naar het up-to-date houden van examens die nauw aansluiten bij de huidige beroepspraktijk. Dit doen we in samenspraak met vertegenwoordigers uit het werkveld, opleiders, uitgevers, de Examencommissie en andere belanghebbenden.

Meer informatie over onze dienstverlening of een examen? We helpen je graag!